13. tammikuuta 2014

Sometimes, You Gotta Fall, Before You Can Fly

015-001
043
017-001
065
meeeee
Tuubihuivi, KappAhl | Farkut, Vero Moda | Kengät, UGG Australia | Neule H&M | Koru, Gina Tricot
125
328

Heippa! Vaikeuksien kautta voittoon sanonta pätee tällä kertaa enemmän, kuin hyvin. Mulla oli nimittäin tosi kovat säädöt tämän postauksen kanssa, sillä meidän toinen läppäri on ihan kohta siinä pisteessä, että se pimahtaa täysin. Tietokoneongelmista huolimatta maanantait tulevat olemaan mulle tässä jaksossa varsin rentoja, sillä mulla on koulua vain kahdeksasta yhteen. :) Koulun jälkeen mentiin Marian kanssa nopeasti tsekaaman seppälän alet, mutta itselleni ei tarttunut mukaan mitään. Kotona herkuteltiin kuumalla kaakaolla ja croissanteilla, mitkä tuli todellakin tarpeeseen hyytävän kylmän koulupäivän jälkeen. :)

Viikonloppu meni tosi mukavissa merkeissä, chillailtiin hotellissa parhaassa seurassa, uitiin ja pelattiin lentopalloa. Pelit meni hyvin. Voitettiin kaksi ja hävittiin yksi. Tuloksena oli pysyminen C - poolissa, ja kaiken kaikkiaan oltiin reissuun tosi tyytyväisiä. :)  Sunnuntaina ihailtiin Marian kanssa ihanan talvista säätä, ja otettiin muutamat asukuvat, joita oon jo pitkään teille lupaillut. Oli muuten ihana kuvailla kunnolla pitkästä aikaa, kun valoa oli kunnolla. No, nyt meen kuitenkin saunaan, ja yritän kerätä voimia alkanutta viikkoa varten. Hyvää viikonalkua, ihanat! , Julia

5 kommenttia

 1. Kiva postinki jälleen :)
  Mua pikkuisen häiritsee, kun osa teksteistä on turkooseja, ne ei ihan kunnolla näy..
  Ois ehkä vähän selkeempi jos ne olis jollain muulla värillä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ja jos tarkoitat noita otsikoita, niin tuun varmasti jossain vaiheessa muokkaamaan tummemmiksi, mutta en esim haluaisi laittaa niitä mustaksi, sillä se voisi olla liian synkkä :)

   Poista
  2. :--) Juu, tarkoitan just noita päivämääräotsikoita ja esim. gadgettejen tekstejä.

   Poista
 2. Ihanan oloinen blogi !:) Tykkään tosi paljon tuosta bannerista ja muutenkin koko ulkoasusta:)

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

  VastaaPoista