11. toukokuuta 2014

My Summer Starts Now!

Moikka! Toukokuu on ainakin mulle aina se virallinen kesänalkamiskuukausi, joten päätin tehdä postauksen vinkeistä, joiden avulla minä aion virittäytyä kesätunnelmaan. :) Pihalla on toki sateista ja koulua on vielä jäljellä pari viikkoa. Kokeitakin on tulossa, ja tuntuu, että rentoutumiselle ei tahdo juurikaan jäädä aikaa. Mutta kuka sanoi, että kesän fiilistelyyn tarvittaisiin auringonpaistetta ja yli kahdenkymmenen asteen lämpötilan? Mukana tässä postauksessa on viimekesän kuvasaldon parhaimmistoa, ja muutamia viimepostauksissakin näkyneitä kuvia. Kokosin postauksen loppuosaan myös muutaman biisin, joita oon kuunnellut viime aikoina, ja on joukossa joku sellainenkin, josta ennustan tulevaa, kesän 2014 hittiä! :)

Kollaasit1
011-001

1. Selaa valokuvia. Kuvat edelliseltä kesältä tai lämpöisiltä lomamatkoilta toimivat taatusti, kun hauat fiilistellä kesää. :) Tietokoneen kovalevyn uumenista löytyy varmasti kuvia, joista voi tehdä hienoja kesäkollaaseja. Upeimmat otokset voit myös tulostaa, ja ripustaa huoneesi seinille. Voit myös etsiä kuvia We Heart It:istä tai Pinterestistä kesää kuvaavilla hakusanoilla, jos kamera ei ole viime kesänä roikkunut kaulassa niin ahkerasti kuin minulla. Myös suosikki blogien kesäpostausten ja Instagramin (#summer) selailu selailu toimivat taatusti. 

006-001
023

2. Täytä meikkipussi ja vaatekaappi ihanilla kesäjutuilla hyvissä ajoin. Kesä tarkoittaa tietysti sitä, että saa luvan kanssa ostella ihania kesähepeniä. Kannattaa ostaa muutamat, ihanan värikkäät bikinit, joita on helppo yhdistellä keskenään, aurinkolaseja kannattaa myös olla useammat, sillä mä olen ainakin tosi kova hajottamaan niitä. ;) Itse himoitsen tällä hetkellä myös uusia farkkushortseja, kynsilakkoja ja kesätuoksuja. Erityisesti Escadan Born In Paradise olisi kiva hommata, mutta ehkä mä en tänä kesänä osta tuoksuja, sillä mulle on kertynyt niitä jo tosi paljon. Huulet ja hiukset kannataa myös suojata auringolta. Hiuksien pituuksiin kannattaa käyttää hiusöljyä, joka ehkäisee latvojen kuivumista ja haaroittumista, ja rannalla löhöily päivien ehdoton pelastus on Four Reason:sin hiustenselvityssuihke. Huulien palamisen estää suojakertoimen sisältävä huulirasva.

005

3. Syö paljon jäätelöä! Jäätelöitä löytyy jokaiseen makuun, väriin ja tilanteeseen. Itse tykkään eniten klassisesta pehmiksestä, ja kermatoffeepalloista, mutta kun  haluan herkutella, Ben & Jerry´s purkki on varma valinta. Jos perusjäätelöt alkavat kuitenkin tympiä jossain vaiheessa, kannattaa kokeilla terveellisenpää Frozen Yoghurt:ia. Ja jos yogo - kioski on liian kaukana, sitä voi tehdä myös itse. Jos itse tekeminen tuntuu liian haastavalta, pakastealtaasta löytyy nykyään myös B&J yogoa. :) Sitä pitää munkin kokeilla! Kannattaa myös testata kesän uutuusjätskit!

043-001

4. Selaa lehtiä. Poimi lempilehtiesi kesänumeroista talteen ihanimmat vinkit sisustukseen, muotiin, ruokiin ja kesätekemiseen. Esim. Demi -, Cosmo - ja MissMix - lehdet sisältävät hyviä juttuja.  Jos vinkit ovat huonoja pysymään päässäsi, keräile juttuja suureen vihkoon leikkaa - liimaa - tyyillä. Voit myös kirjoitella juttuja kalenteriisi, ja valita juttuja toteutettavaksi joka päivälle. Extempore - reissut piristävät kesää, jos tylsyys uhkaa. Varaa lisäksi aikaa uimiselle, urheilulle ja rentoutumiselle - äläkä unohda kameraa! Kesän ei välttämättä tarvitse olla täynnä tekemistä. :)


4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pitää varmaan jatkossakin ruveta kokeilemaan jotain erilaisempaa. :)

   Poista
 2. Ihana postaus ja kivoja ideoita :--) Tykkään sun kirjoitustyylistäsi tosi paljon ♥
  Ja on kyllä ihanaa kun kesä on ihan kohta täällä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon, munkin mielestä se on menny eteenpäin, kun mulla on ollu luovakirjoitus valinnaisena. :) Ja niimpä!

   Poista