10. heinäkuuta 2014

Stockholm Part 1.

Moikka! Tää tyttö on vihdoin kotiutunut ihanan kesäisestä Tukholmasta, ja on kyllä pakko myöntää, että sieltä ei olisi millään halunnut lähteä. Aikaa kulutettiin perheen kanssa pääasiassa syömälla, maisemia ihailemalla ja shoppailemalla, mikä oli 30 asteen helteessä välillä vähän tukalaakin. Jalatkin kuolivat pariin otteeseen, mutta istuskelutauoila siitäkin selvittiin. :) Lähes kaikki kuvat ovat Marian ottamia, sillä ei molemmat viitsitty raahata kameroita mukaan. Lopusta löytyy myös puhelin kuvia, ja teen teille myös toisen osan. :)

Day 1. Lennettiin Vaasasta Tukholmaan sunnuntai - iltapävänä, ja loppu päivä menikin hotelliin kotiutuessa. Illalla käytiin kyllä vanhassakaupungissa syömässä - söin sydämen muotoisen pizzan :D -, ja jälkkäriksi ostettiin Ben & Jerry´s - pallot pienestä B&J - kioskista. Meidän hotelli oli lyhyen kävelymatkan päässä Tukholman pääkauppakadusta. Se oli myös sopivan pieni, ja siellä oli tosi hyvä aamupala, mutta hotelliaamupalat onkin aina ihan parhaita.

003
018-001
022
056
122
066-001
084-001
Ben & Jerry´sillä vanhassa kaupungissa. 
045
116
097
117-001
124

Day 2. Toinen päivä menikin lähes kokonaan kaupungilla. Rynnättiin siskojen kanssa heti aamulla Hollisteriin, joka siaitsee Gallerian nimisessä ostoskeskuksessa. Syötiin myös ihanat yogot Frozen Youghurt Factorissa, jossa oman yogon sai pursottaa itse, ja maustaa haluamillaan herkuilla. Lopuksi annokset punnittiin, mikä määräsi annoksen hinnan. Gallerianissa oli paljon Suomesta tuttuja kauppoja, mutta käytiin myös mm. River Islandissa, mikä oli meille vaatekauppana täysin uusi tuttavuus. Illalla käytiin taas syömässä, mutta siitä ei enää muuta kerrottavaa olekaan.

stocholm 1
1. Tein Big Day Litellä tollasen söpön laskurin. 0 days until! 2. Lähtöpäivän selfie
stockholm 2
3. Pakollinen kuva passista. 4. Lentokoneessa! :)
stockholm 3
5. Hollister. 6. Minä ihanalla kirsikkapuu bulevardilla. Harmikseni ne olivat kukkineet jo ajat sitten. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti