15. syyskuuta 2014

August Favourites

067
168

1. Vaatesuosikit. Elokuun aikana shoppailin pariinkin otteeseen, joten löytöjä tuli luonnollisestikin tehtyä. Parhaimpia ostoksiani olivat ehdottomasti Gina Tricotista löytyneet Lisa - malliset farkut, ja Piecesin luonnonvalkoinen huivi. Niiden kanssa innostuinkin sitten käyttämään vuosi sitten Barcelonasta ostamaani Pimkien neuletta, joka on ihanan pehmeä. Se ylsi myös elokuun vaatesuosikkeihin. :) Varsinkin farkkuihin olen ollut ostoksena erittäin tyytyväinen, sillä ne tulivat todellakin tarpeeseen, kun Vero Modan luottofarkkuni kuluivat puhki. Ärsyttävää, kun farkkujen ikä jää nykyään alle vuoteen. :/ 

2. Syksy. Vaikka rakastan kesää, syksyn alkaminen tänä vuonna on tuntunut jotenkin ertyisen ihanata. Johtui se sitten siitä, että aloitin tänä syksyna peruskoulun viimeisen luokan, tai siitä, että onnistun aina kyllästymään kesään, oli silloin miten ihanaa tahansa. Kirpeän viileät syysaamut, lämpöiset iltapäivät, arkirutiinit, ihanat luonnosta löytyvät värit ja syysvaatteet ovat vain iskeneet muhun tänä syksynä ihan täysillä. Sen sijaan yli kaiken inhoamani sadepäivät ja koerysät ovat mulla todennäköisesti vielä edessä, mutta vielä en aio murehtia niitä, vaan elää hetkessä. :)

028
013

3. Pienet Victoria´s Secret - tuotteet. Kuvassa näkyviä vartalotuoksuja ja - rasvoja minulle on kertynyt kahdessa eri tuoksussa, jotka ovat Pure Seduction ja Love Spell. Molemmista löytyy jotain hienostunutta kukkaa ja vähän mausteisempia hedelmiä, jotka sopivat mun mielestä älyttömän hyvin syksyyn. :) Ja koska ne ovat puolet normaaleja VS - tuotteita pienempiä, (125ml) niitä on myös helppo kuljettaa mukana. Vartalotuoksuja tulee ainakin pidettyä jatkuvasti koulu - tai käsilaukussa, sillä niiden tuoksu ei kestä kovin pitkään. Tuoksuövereiden vetäminen ei ole minua ainakaan toistaiseksi haitannut, sillä pakkaukset ovat minikoostaan huolimatta riittoiset. 

4. Smoothiet. Smoothieita on tullut elokuun aikana juotua ainakin pari kertaa viikossa. Ne ovat mun mielestä täydellisiä aamu - ja välipaloja, ja meiltä niihin tarvittavia aineksia löytyy lähes aina. :) Itse laitan smoothieihin yleensä mustikoita, banaania, appelsiinimehua ja jogurttia tai maitorahkaa, riippuu vähän, mitä jääkaapista löytyy. Käyttäisin niihin mielelläni myös vadelmia, mutta niitä meillä ei yeensä ole. Ihanan makunsa lisäksi ne ovat tietysti terveellisiä, eikä niiden kuvauksellisuudestakaan ole haittaa, sillä minusta ruokakuvia on kiva postailla mm. instagramiin tai tänne blogiinkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti