30. lokakuuta 2014

Yankee Candles

Moikka! Mun viikko on kulunut toistaiseksi masentavissa ja harmaissa olosuhteissa, mutta nyt on vähän valoa tulossa niiden keskelle. Vinkkailinkin viime postaustauksessa tulevasta blogiyhteistyöstä, ja tässä se nyt tulee! Sain siis pari viikkoa takaperin mieluisan yhteydenoton Sisustuskauppa.com - verkkokaupasta, koskien Yankee Candle - yhteistyötä. Kuten monet teistä lukijoista varmaan tietävätkin, rakastan yli kaiken hyvän tuoksuisia asioita (oli tuoksu sitten ruuassa, hajuvesissä tai kukissa) ja kynttilöiden polttamista. Yankee Candle - kynttilöissä nuo kaksi ominaisuutta yhdistyvät täydellisesti, ja lisäksi niissä on todella hyvä laatu. Pakko heti näin alkuun vielä kiittää Sisustuskauppa.com:ia ihanasta yhteistyöstä. :)

Luulin aluksi, että Yankee Candle - tuotteita ei saa Suomesta ollenkaan, ja olinkin älyttömän innoissani, kun luuloni osoittautui vääräksi. Sisustuskauppa.com:issa niitä on laaja valikoima. Jos siis vihaat tätä vuoden aikaa (lue: pimeyttä ja kylmyyttä) yhtä paljon kuin minä, Yankee Candlet ovat täydellinen tapa luoda lämpöä ja tunnelmaa omaan huoneeseen tai kotiin. Mun mielestä ne ovat myös supersöpön näköisiä, ja ihana lisä sisustukseen. Lisäksi ne ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maailmaa. Yankee Candle - kynttilät ovat mielestäni myös täydellinen lahjaidea joulua ja pikkujouluja varten. Sisustuskauppa.com:in Yankee Candle - maailmasta löytyy niin purkkikynttilöitä, (Mun ehdoton suosikki!  ♥) tuikkuja, kuin huonetuoksujakin, ja paljon muuta. Kaikista tuotteista on lisäksi paljon tuoksu-, koko-, ja värivaihtoehtoja, joten jokaisen makuun löytyy taatusti jotain ja valinnanvaraa riittää. Ihanaan Yankee Candle - tuoksumaailmaan pääset tästä.

113
141
150

Sisustuskauppa.com haluaa muistaa teitä lukijoita alennuskoodilla, jolla saat 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Koodi on AMANDA14, ja se on voimassa marraskuun loppuun asti, mutta huomaattehan, että sen käyttäminen vaatii kanta - asiakkaaksi rekisteröitymisen. Nyt teillä on mahtava tilaisuus käydä tutustumassa upeaan Yankee Candle valikoimaan ja hankkia pientä piristystä pimenevään talveen. Pian tänne blogin puolelle on tulossa myös pientä skabaa, joten stay tuned! :) Nyt taidankin mennä nauttimaan mun taivaallisesta Halloween - kynttilästä, joka tuoksuu salmiakilta ja lakulta. Viettäkää ihana, ja hyvän tuoksuinen loppuviikko. :)

6 kommenttia

 1. Apua nää kynttilät on nii söpöjä ! :3♥

  http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ite oon täysin rakastunut ♥

   Poista
 2. minkä kokosia nää sun kynttilät on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo neljä pientä ovat koossa S - jar (104g) ja tuo suuri Halloween - aiheinen suurin purkkikynttilä, eli L - jar. Noiden välistä löytyy kuitenkin vielä keskikoko M - jar. :)

   Poista
 3. Kysyikö sisustuskauppa sua yhteistyöhön vai kysyitkö itse? (:

  VastaaPoista