30. joulukuuta 2014

• My Christmas 2014 •

Vaikka, joulun välipäivätkin ovat pian ohi, ja uuden vuoden vaihtuminen on vuorokauden päässä, halusin silti tulla jakamaan tänne blogiin vielä muutamia tunnelmia mun jouluaatosta. Tää postauksen teko on vaan viivästynyt ja viivästynyt, kun mulla on ollut niin paljon tekemistä. Tai no, miten sen nyt ottaa, lasketaanko sängyn pohjalla makaaminen tekemiseksi? Eilen mulla olikin synttärit, joita vietin tylsästi lentopalloleirin merkeissä, mutta onneksi se ei ollut ihan turhaa, sillä pääsen viimeisellekin alueleirille. :) Tajusin just, että mun jokaisessa somessa lukee vieläkin 14/99 - pitäisi ehkä mennä korjaamaan asia. :D Mun koko vuosi on mennyt kaiken kaikkiaan tosi hyvin, enkä tahdo vieläkään uskoa, että vuotta 2014 on jäljellä enää yksi päivä. Kiinnostaisiko teitä muuten My Year - postaus, johon tekisin kertauksen koko vuodesta? Nyt heitän kuitenkin vielä pienen throw backin mun jouluaattoon! Ihanaa uutta vuotta kaikille! 

571
266
260
293
320
323
567
340

Yritin herätä jouluaattona mahdollisimman aikaisin, jotta päivä tuntuisi mahdollisimman pitkältä. Onnistuin kuitenkin kiskomaan itseni sängystä vasta puoli yhdeksältä. :D Herättyäni meninkin syömään aamupalaa ja katsomaan Joulupukin kuumaalinjaa. Aamupalan jälkeen suoritinkin normaalin aamurutiinini, pesin hampaat, meikkasin, puin päälle yms. Aamupäivällä mentiin käymään isoisäni ja enoni haudoilla ja sieltä mentiin mummille syömään riisipuuroa. Mummilla katsottiin koko perheen kanssa myös joulurauhan julistus ja Lumiukko. :)

Sitten lähdettiinkin takaisin kotiin. Kotona pelasin siskojen kanssa shakkia, kuuntelin joulumusiikkia, kuvailin ja nautin vain ihanan jouluisesta fiiliksestä. Mummi tuli meille, joimme yhdessä glögiä ja rupesimme syömään jouluruokia noin neljän aikoihin. Jouluruuan jälkeen kaikki saivat rentoutua seitsemän maissa jaoimme lahjat. Loppu ilta  menikin lahjoja ihaillessa. Katsottiin myös Marian kanssa Victoria's Secret fashion show 2014, joka tuli tv:stä. :D Nukkumaan menin vasta joulupäivän puolella uuden lahjakirjan ja suklaarasian kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti