3. tammikuuta 2015

• THROWBACK 2014 •

Moikka ja ihanaa uutta vuotta kaikille! Mun uusivuosi meni hyvin, ja ennen kuin teen teille puostausta siitä, ajattelin, että katsaus mun vuoteen 2014 voisi olla kiva. En ymmärrä miksi, mutta tuntuu, että mun muistot viime vuodesta puuroutuivat välittömästi vuoden vaihduttua. Tuntuukin, että mun vuosi on ollut tekstien perusteella  pelkkää koulua ja lentopalloa, mutta niin ei todellakaan ole ollut. Vuoden 2014 mahtavuutta oli vain todella vaikea tiivistää vain muutamaan lauseeseen per kuukausi. Joinain kuukausina tapahtui tietysti enemmän, ja toisina vähemmän, mutta itse ajattelen viime vuotta mielummin kokonaisuutena (mahtavana sellaisena), kuin yksittäisinä paloina. Toivottavasti tykkäätte tästä postauksesta, ja jos tekstiä on teidän makuun liikaa, niin toivottavasti pidätte ainakin kuvista. :) Kertokaa ihmeessä kommentteihin, mikä oli teidän kohokohta vuodelta 2014! 

Tammikuu

Tammikuu: Tammikuusta mulla on aika vähän varsinaisia muistoja/kohokohtia, ja se on mulle yleensäkin aika merkityksetön kuukausi, vaikka se symboloikin mulle tietyn laista uutta alkua. Viime vuoden tammikuussa päätin kuitenkin ruveta bloggaamaan entistä aktiivisemmin ja tekemään huolellisemmin postauksia. Innostus johtui ehkä uudesta kamerasta ja hiljalleen lisääntyvästä valosta. Koulun penkille palaaminen tuntui taas vaihteeksi ihan mukavalta, ja aloin vähitellen odottamaan kesää. Mun lentopalloseuralla oli myös perinteinen junioriturnaus, joka meni mulla tosi hyvin. No, miten onnistuin mun bloggaustavoitteessa? Kertokaa kommenttiboxiin. :)

Helmikuu

Helmikuu: Helmikuussa arki oli jälleen rutiinin omaista, ja pyöri lähinnä koulun ja lentopallon parissa. Rakastuttiin Marian kanssa Pretty Little Liarsiin ja katsottiinkin tosi nopeasti kaikki Netflixissä olevat kaudet. Mun joukkueella oli B - tyttöjen aluemestaruusturnaus ja c - sarjan turnaus, joten lentopallopelejä tuli ainakin ihan kiitettävästi. :) Hiihtoloma tulikin todella nopeasti, ja vietin siskojen kanssa mukavan viikon Helsingissä sukulaisten luona, kun mun vanhemmat oli ulkomailla. Oli ihanaa viettää aikaa serkkujen kanssa ja Helsinkiäkin tuli nähtyä tosi hyvin, shoppailua unohtamatta. Ainut miinus helmikuussa oli mun sairastuminen influenssaan.

Maaliskuu

Maaliskuu: Maaliskuussa mun mielen olivat vallanneet kevätfiilikset. Shoppailin kesävaatteita ja ulkoilutin ekaa kertaa mun balleriinoja ja Free Runeja. Päästiin joukkueen kanssa SM - välieriin, ja se oli meille hyvä saavutus, vaikka jälkeenpäin ajateltuna meidän loppu kausi ei kyllä mennyt ihan putkeen. Tein blogiin myös How Do I Edit My Photos - postauksen, johon oon näin jälkikäteen ollut kyllä aika tyytyväinen. Koulussa oli aika rentoa muutamia kokeita lukuun ottamatta. 

Huhtikuu

Huhtikuu: Huhtikuussa olikin kauden viimeiset lentopallopelit ja sen jälkeen olo tuntui kyllä aika ontolta. Päätin panostaa enemmän blogiin ja kouluun. Kuvia tulikin otettua aika paljon ja postauksia tuli tosi paljon. Vaihdoin myös mun huoneen järjestystä ja vaihdoin mun huoneen sisustusta keväisemmäksi. Vietettiin pääsiäistä perheen kanssa Jyväskylässä. Huhtikuun aikana rakastuin myös amerikkalaisiin pannareihin. :) Mulla oli myös TET - jakso, joten koulussa oli todella rentoa.

Toukukuu

Toukokuu: Mun bloggausinto jatkui toukokuulla yhtä hyvänä kuin huhtikuussakin. Join paljon smoothieita, virittäydyin kesäfiiliksiin ja kuvailin paljon. Luin myös ensimmäisen kirjan englanniksi, ja TFIOS oli kyllä ihan älyttömän hyvä kirja, eikä yhtään liian vaikea englanniksikaan. Myös mun rippimekko tuli postissa ja koulussa oli tietysti paljon kokeita. Mun 8. luokan todistuksen keskiarvo oli yli 9,5 ja olin siihen kyllä ihan älyttömän tyytyväinen, vaikka olinkin kyllä osannut odottaa sitä. Sain myös koulun loppumisen kunniaksi uuden puhelimen. :)

Kesäkuu

Kesäkuu: Kesäkuussa alkoivat tietysti lomat! :) Ensimmäiset päivät menivät lähinnä nukkuessa, ja uutta puhelinta räplätessä. Kesäkuun alussa oli myös Power Cup, jossa mun joukkue tuli neljänneksi. Toi oli aivan mahtava tulos, vaikka mitalleilta ulos jääminen tietysti harmitti aika paljonkin. Juhannus meni surkeasti sisällä huonojen säiden takia, ja muutenkin koko kesäkuu oli kamalan kylmä. Nähtiin Roosaa useaan kertaan ja pelattiin Marian kanssa Beach Volleytä. :)

Heinäkuu

Heinäkuu: Heinäkuussa tapahtui ihan älyttömästi kaikkea. Pelattiin Marian kanssa lisää beachia ja nautittiin ihanan lämpöisitä päivistä. Tehtiin perheen kanssa muutaman päivän reissu Tukholmaan ja melkein heti kotiin paluun jälkeen lähdinkin riparille. Riparilla oli ihan älyttömän hauskaa ja se onkin kyllä yksi tämän vuoden kohokohdistä. Riparin jälkeinen viikko menikin juhlia valmistellessa, vaikka kerittiin me kyllä käydä Storsandin uimarannalla hankkimassa rusketusta juhlia varten. :) Vietin myös paljon aikaa kavereiden kanssa ja uimassa tuli käytyä tosi monta kertaa.

Elokuu

Elokuu: Elokuussa mulla vihdoin iski tajuntaan, että lomat olisi pian lusittu. Käytiin Marian kanssa shoppailemassa Tampereella ja Power Parkissa. :) 6. päivä mulla alkoikin koulu, ja samalla peruskoulun viimeinen, eli 9. luokka. Musta tuntuu, että en oo vieläkään tajunnu että tää on oikeasti viimeinen vuosi. :D Koulussa oli tietysti rentoa ja ihan mukavaakin. Harkatkin alkoivat pian pyörimään normaalisti. Käytiin myös joukkueen kanssa Supi - turnauksessa, ja oli kyllä kiva saada vähän pohjia ennen varsinaisen kauden alkua.

Syyskuu

Syyskuu: Syyskuussa koulusta oli jälleen tullut rutiinia. Kavereita tuli nähtyä vapaa - ajallakin ihan hyvin ja mulla oli myös ensimmäiset isoskoulutuskerrat. Luin syyskuussa myös paljon kirjoja ja maistoin ensimmäistä kertaa Oreoita. Syyskuussa valon määrä alkoi pikkuhiljaa vähenemään, ja rupesin odottamaan talvea, sillä syksy on kevään lisäksi toinen inhokkivuodenajoistani. 

Lokakuu

Lokakuu: Lokakuu oli kaiken kaikkiaan ihan mahtava kuukausi. Olin TET - harjoittelussa alakoululla ja kokeitakin oli paljon odotettua vähemmän. Syysloma tuli liian nopeasti, ja myös kului nopeasti, suurelta osin Rooman lämmössä. :) Säät olivat mahtavat ja pitkä viikonloppu Roomassa olikin täynnä shoppailua, upeita nähtävyyksiä ja ihanaa italialaista ruokaa. Tein myös mun elämän ensimmäisen blogiyhteistyön ja arvonnan yhdessä sisustuskauppa.com:in kanssa. 

Marraskuu

Marraskuu: Marraskuu, inhokkikuukauteni. Marraskuu on mulla melkein yhtä suuressa pimennossa kuin tammikuu. Sen aikana ei vain tapahtunut pelireissuja, koulua ja kavereiden kanssa hengaamista lukuun ottamatta yhtään mitään. Pimeys toimi hyvänä tekosyynä laiskalle postailulle. Katsoin marraskuun aikan paljon Netflixiä ja vlogeja. :)

Joulukuu

Joulukuu: Joulukuussa mun joulufiilikset olivat tietysti huipussaan. Koulukiireiden ja superison koerysän jälkeen sain välitodistuksen, jonka keskiarvo oli yli 9,7. Kävin Tampereella shoppailemassa joululahjoja, leivoin jouluherkkuja ja sisustin mun huonetta jouluiseksi. Kävin joukkueen kanssa pelireissulla Savonlinnassa ja mulla oli kaksi alueleiripäivää. :) Jouluaatto meni hyvin perheen kanssa ja sain todella ihania lahjoja. Mulla oli myös synttärit ja täytin 15 vuotta. Uutta vuotta vietin perinteisesti Jyväskylässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti