25. helmikuuta 2015

My Winter Holiday in Ruka (Part 1.)

Moikka! Kotiuduttiin perheen kanssa Rukalta tänään kuuden maissa, lähes seitsemän tunnin automatkan jälkeen. Ruka on ollut mun perheen perinteinen hiihtolomakohde mun koko elämän ajan, ja siitä onkin muodostunut mulle kuin toinen koti. Mun viime visitiistä Rukalle oli kuitenkin kulunut kolme vuotta, ja oli kyllä älyttömän siistiä päästä katsomaan, miten paikat siellä olivat muuttuneet. Ruoka ja rinteet olivat ihan yhtä hyviä kuin aikaisemmin, ja Rukakylän tunnelma täysin entisellään, ellei vieläkin parempi. Uusiakin juttuja tuli kokeiltua, vaikka olen Rukalla käynyt lähes kymmenen kertaa. :) Ainut miinus mun lomaan olivat säät. Vaikka Rukalla on tullut laskettua myös paukkupakkasessa ja auringonpaisteessa, niin tällä kertaa vuorossa oli sitten lumisadetta ja pilvisyyttä, auringosta ei näkynyt koko loman aikana sädettäkään. Munhan menoa se ei hirveästi haitannut, mutta kuvien kannalta se olisi ollut ihan hyvä juttu. No näillä mennään ...

212
011
072
049
040

Saapumispäivä: Tultiin Rukalle hieman ennen neljää. Majoituttin rauhassa meidän hotellihuoneistoon, mikä oli ihan älyttömän hyvällä paikalla, aivan rinteiden vieressä. Myös näkymät rinteisiin olivat neljännestä kerroksesta hyvät. Vaihdettiin Marian kanssa matkustusvaatteet pois, ja lähdettiin kameran kanssa tsekkaamaan, oliko jokin Rukakylässä muuttunut. Kierreltiin rauhassa lähes kaikki kaupat, ja katseltiin vähän, että löytyisikö sieltä jotain ostamisen arvoista. Kuvailtiin myös ihan kiitettävästi, vaikka valoa olikin puoli viiden aikaan surkeasti. Käytiin myös illalla syömässä. Menin myös superaikaisin nukkumaan, sillä halusin olla aamulla virkeänä rinteeseen lähdettäessä. 

201
130
142
161
185

Eka päivä: Heräsin jossain kahdeksan maissa, jonka jälkeen meikkasin hieman, ja puin päälle rennot vaatteet. Mentiin kaikki yhdessä aamupalalle, mikä oli muuten ihan älyttömän hyvä. Meinasin mennä ihan sekaisin, kun siellä oli niin paljon kaikkea ihanaa. Söinkin joka aamu poikkeuksellisen paljon, ja kaiken kruunasivat vielä vohvelit, joita söin melkein jokaisena aamuna hillon ja kermavaahdon kanssa. Terveellistä? Empä usko. Aamupalan jälkeen vaihdoin laskettelukamat päälle ja suuntasin rinteeseen melkein heti hissien auettua. Rinteissä menikin melkein koko päivä, minkä jälkeen oli ihana tulla hotellille saunomaan. Syömään mentiin kahdeksan aikoihin, mutta siitä lisää sitten ensi postauksessa ... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti