2. heinäkuuta 2015

• Kos Part 1. •

Moikka taas pitkästä aikaa! En kyllä muista, koska mulla olisi viimeeksi ollut kymmenen päivän tauko postailusta. Ehkä viime tammikuussa? Nyt kuitenkin pääsi niin käymään, mutta oli kyllä ihan virkistävääkin ottaa vaihteeksi lomaa bloggaamisesta. Olisin kyllä halunnut jakaa teille mun lomatunnelmia hieman aikaisemmin, mutta siihen mulla ei valitettavasti ollut mahdollisuutta, sillä en konetta halunnut raahata mukaan. Jos seuraatte mua Instagramissa (@juliaamandas) ootte ainakin jonkun verran perillä mun menenemisistä. Mutta jos ette, niin sekään ei haittaa, sillä tulevien viikkojen aikana tänne blogiin tulee aikamoista kuvatulvaa mm. mun Kosin matkasta, One Directionin konsertista ja Helsingin reissusta. Edetään kuitenkin aikajärjestyksessä ja aloitetaan Kosin reissusta! :)

Kuvia kertyikin mun ja Marian kameroihin yhteensä noin tuhat kappletta, joten ajattelin, että voisin tehdä tänne blogiin jopa kolme postausta meidän matkasta. Ja kunhan vaan saan nämä matkapostaukset hoidettua alta, mulla on myös paljon muita postauksia tulossa. Mm. postausta kesän ostoksista, puhelinkuvapostausta ja kesäkuun suosikkeja. Kaiken kaikkiaan mun kesäkuu oli aivan mahtava ja täynnä tekemistä, ja nyt onkin ihanaa olla kunnolla kotona kolmen viikon poissaolon jälkeen! :) Tämän postauksen kuvat ovat sitten ihan randomissa järjestyksesssä, mutta tekstiä yritin kirjoitella päivien mukaan. Mutta nyt aiheeseen ...

Kos 2015 024
Kos 2015 006
Kos 2015 058
Kos 2015 093
Kos 2015 063

Herättiin juhannusaattoaamuna tosi aikaisin hotellissa, ja suunnattiin pikaisen aamupalan jälkeen lentokentälle. Kentällä ei hirveästi keritty turhia haahuilemaan, ja muutamassa kaupassa kiertelyn jälkeen siirryttiinkin portille odottamaan konetta. Kone lähti suunnilleen kuuden maissa ja vähän vajaa neljän tunnin lennon jälkeen laskeuduttiin Kosille, joka on aika pieni saari Kreikassa. Ensimmäisenä päivänä lämpötila oli vain 25:n asteen paikkeilla, ja oli hieman tuulista. Toisaalta se oli ihan hyväkin juttu, sillä Suomessa hellekeleistä ei ollut ollut vielä tietoakaan. Hotellille päästiinkin tosi nopeasti taksilla. Hotellilla heitettiin kamat huoneeseen, ja lähdettiin tutkimaan ihanaa hotellialuetta. Kaikki hotellissamme oli tosi siistiä, ja melko uutta. Uima - altaita oli 13 ja toisen hotellin vesipuistokin oli meidän käytössä. :) Hotellin oma ranta oli myös lähellä, ja välimeren vesikään ei ollut kerennyt vielä lämmetä liian lämpöiseksi. 

Kos 2015 323
285
266
 Paita, Cubus | Farkut, Gina Tricot | Balleriinat, H&M | Aurinkolasit, Gina Tricot | Laukku, Subdued
Kos 2015 332
273

Eka päivä menikin kuvaillessa ja ihanasta lämmöstä nauttiessa. Otettiin myös aurinkoa altaalla ja käytiin uimassa. Itse tyhmänä ajattelin että en tarvitsisi aurinkorasvaa, kun oli niin paljon pilviä eikä ollut kovin kuumaa, vaikka eihän niillä ole mitään tekemistä UV - säteilyn kanssa. Onnistuin myös  osin aikaisen herätyksen takia nukahtamaan aurinkoon, joten kaikki mitä palamiseen tarvittiin olikin sitten siinä. :D Poltin ihan kivasti mun käsivarsia, ja jalkoja, mutta onneksi sekin on nyt muuttunut rusketukseksi. Illalla otettiin vielä lisää kuvia, ja käytiin syömässä hotellin ravintolassa. :) Löydettiin heti ekana päivänä hotellin kaupasta Oreoita, ja pakkohan niitä oli päästä maistamaan.

Kos 2015 183
208
Kos 2015 171
215
194

Pari seuraavaa päivääkin menivät suunnilleen samalla tavalla kuin ensimmäinen päivä, eli aurinkoa ottaen, ja uiden. Kuvailtiin myös paljon, ja syötiin liikaa. Nälkä ei kyllä päässyt yllättämään missään vaiheessa. Käytiin myös testaamassa hotellin tenniskenttä ja pieni kuntosali, jottei koko loma olisi mennyt pelkäksi lahnailuksi. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti