6. heinäkuuta 2015

• Kos Part 2. •

Moikka! Tässä olisi nyt toinen osa Kosin matkan kuvasaldosta, mutta kolmaskin osa on vielä tulossa. Kuvia riittäisi ehkä vielä neljänteenkin postaukseen, mutta musta tuntuu, että tämä kolme postausta on ihan hyvä määrä. Jos te olette vielä menossa tänä kesänä ulkomaille, tai olette olleet, olisi kiva kuulla, missä paikoissa olette käyneet. :) Toivottavasti tykkäätte! Itse ainakin rakastuin ihan täysin postauksen loppupuolen kuviin, joita on otettu pienessä, kreikkalaisessa Kardamenan kylässä. Ja muuten, weird fact, suuressa osassa tän postauksen kuvissa on muuten Maria, enkä minä. :D Täällä meilläkin päin oli viime viikolla vähän lämpöisempiä kelejä, mutta oon kyllä ottanut Kosilla aurinkoa ihan kyllästymispisteeseen saakka, joten se ei oikeastaan enää innostanut.

Kos 2015 155
Kos 2015 161
454
215
300

Kolmaskin päivä meni suunnilleen samalla kaavalla kuin muut allaspäivät. Altaassa tuli käytyä useasti viilentymässä, sillä viikon edetessä lämpötilat alkoivat hipomaan kolmeakymmentä astetta. Sain myös vihdoin luettua pitkän aikaa työn alla olleen John Greenin Paper Townsin, johon perustuva leffa on muuten juuri ilmestynyt. Kirja oli kyllä ihan hyvä, mutta ei mun mielestä yhtä hyvä kuin The Fault in Our Stars (Tähtiin kirjoitettu virhe). Täytyyhän tuokin leffa silti mennä katsomaan, varsinkin, kun naispääosassa on Cara Delevingne.

419
366
Kos 2015 232
378
Paita, BikBok | Housut, Cubus | Aurinkolasit, H&M | Balleriinat, H&M
Kos 2015 201
Kos 2015 210
Kos 2015 192
410

Neljäntenä päivänä lähdettiin käymään meidän hotellin lähellä olevassa Kardamenan kylässä, johon hurautti taksilla noin kymmenessä minuutissa. Matka oli käveltäväksi hieman pitkä, mutta mä olisin mieluusti käynyt sielä vaikka toisenkin kerran. Aamupalan jälkeen suunnattiinkin heti kylään. Mitään ihmeellistä me ei siellä tehty, mutta maisemat olivat todella kuvauksellisia, ja niitä kyllä kelpasi ihastella. Kylän kaupat olivat lähinnä täynnä turisteille suunnattua krääsää, mutta näkyi siellä muutamia ostamisen arvoisiakin juttuja. Kylässä oli myös ihana ranta, ja paljon veneitä pienistä kalastusaluksista suuriin jahdin tapaisiin veneisiin. Kun pieni kylä oli kierretty, pysähdyttiin yhdessä vielä jäätelölle, ja suunnattiin sitten hotellille lounaalle. Iltapäivä menikin hotellin rannalla pötkötellessä ja välimeressä uidessa. Illalla käytiin taas syömässä, tällä kertaa hotellin aasialaisessa ravintolassa.

Kos 2015 190
Kos 2015 223
394
392
367

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti