3. huhtikuuta 2016

maaliskuun suosikit

Moikka! Maaliskuu hujahti ohi, ja huhtikuutakin on ehditty elää jo pari päivää. Yksi neljäsosa vuodesta 2016 hujahti todella nopeasti ja mun puolesta seuraava neljäsosa voisi kulua ainakin hieman hitaammin. Maaliskuun suosikkeihin olisin voinut nimetä lähes kaikki Madridin ostokseni, mutta päätin pitää tämän suosikkipostauksen hieman lyhyempänä, jotta seuraavillekin kuukausille jää jotakin esiteltävää. :) Mun huhtikuu on alkanut hyvin! Mun joukkueella oli eilen viimeinen naisten sarjan turnaus, vaikka voitimme kaikki runkosarjan ja ylemmän jatkosarjan pelit, jäimme silti viidenneksi, sillä menimme harmittavasti häviämään ensimmäisen pelin. Seuraavat voitimme, ja paras mahdollinen sijoitus oli viides. No, sellaista sattuu ... Vaikka pettymys oli melkoinen, pidimme silti joukkueen kanssa ihanat kauden päättäjäiset ja mulla oli tosi hauskaa! Kiitos kaikille kaudesta! :* Nyt niihin suosikkeihin.

3- 40 (39)

VAATESUOSIKIT

Paidat, joiden kaula-aukossa on jokin hieno yksityiskohta
Maaliskuussa ihastuin todella paljon paitoihin, joiden yksityiskohdissa on jokin juju. Pitkähihaiset paidat ovat kivoja vaatekappaleita, joita on helppo yhdistellä erilaisten housujen kanssa, mutta ne voivat olla usein todella tylsiä. Suosikkipaitani maaliskuussa olivat BikBokin Lace Up - paita ja Brandy Melvillen Button Down - paita. Niitä molempia yhdistää kaula-aukon yksityiskohta, pehmeä ja miellyttävä materiaali ja tummat värit. Tummansininen ja viininpunainen ovat tällä hetkellä mun lempparivärejä vaatetuksen suhteen, vaikka ne ovat jopa hieman syksyisiä. Lace Up - paita on tietysti hieman Brandyn paitaa juhlavampi, mutta nämä molemmat ovat päätyneet ylleni niin bileissä kuin koulussakin. Brandyn paita sopii tietysti myös collegehousujen kanssa pidettäväksi. Molempien hinta taisi olla parinkympin paremmalla puolella.

2- 40 (21)

KOSMETIIKKASUOSIKIT

Primarkin Oil Balance Facial Cleansing Wipes
Primarkista oli pakko ostaa kaikkea superedullista, joten otin mukaan sitten tuplapakkauksen kosteusliinoja. Tuplapakkaus maksoi 1,50€ joten yhdelle pakkaukselle jäi hintaa vain 75 senttiä. Olen käyttänyt niitä todella ahkerasti ja yksi pakkaus on melkein lopussa. Toisen taidan säästää tulevia reissuja varten. Liinat tuoksuvat mielestäni todella hyvältä ja kosteuttakin löytyy hyvin. Ne poistavat meikkiä myös kohtuullisesti. Nämä ovat todellakin myöhäiseksi venyneiden iltojen pelastus! 

Kiko Creamy Lipstick
Kikon huulipuna on myös Madridin ostoksia. Olen käyttänyt sitä koulussakin joka viikko useampana päivänä, ja olen kyllä ollut siihen todella tyytyväinen. Nimensä mukaisesti se on ihanan pehmeä ja kermaisesti levittyvä. Mielestäni siinä on myös hyvä pigmentti sen sävy on ihanan keväinen - juuri sopiva sekoitus persikkaa ja pinkkiä. Se oli myös edullinen (Alle 10 euroa!) ja sen tuoksu muistuttaa makeaa tuttifruttia. 

1- 40 (9)

KENKÄSUOSIKKI

Vagabondin Slip On - kengät
Slip On - kenkiä himoitsin viime keväästä lähtien ja joulukuussa törmäsin sitten aivan täydellisiin Vagabondin yksilöihin. Sainkin ne äidiltä synttärilahjaksi ja maltoin odottaa vain hieman yli kaksi kuukautta, ennen kuin otin ne käyttöön. Nämä ovat tietysti kevät-/kesäkengät, mutta ensimmäisen kerran kokeilin näitä jo helmikuussa - huups! Näiden kenkien parhaat puolet ovat ihanan pehmeä nahka ja paksu, mukava pohja. Pohja on niin mukava, että näillä jaksoi viipottaa Madridissakin kokopäivän, vaikka käveltyjä kilometrejä kertyi aivan mukavasti. :) Nämä ovat ihanan boheemit, ja pientä vaihtelua ainaisille converseille. Ne on helppo yhdistää erilaisten asujen kanssa, enkä haluaisin enää muita kenkiä käyttääkään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti