8. huhtikuuta 2016

stressed out ...

IMG_6976
2-IMG_7038
IMG_64221-IMG_7072IMG_6983

Moikka ja ihanaa perjantaita! :) Mun viikko on taas ollut tosi kiireinen kouluhommien suhteen ja koeviikkokin painaa pikkuhiljaa päälle. On ollut psykologian ja äidinkielen projektityötä, fysiikan välitestejä ja muita juttuja. Kuvailulle tai postailulle ei siis ole juurikaan jäänyt aikaa, mutta yritän kovasti petrata. Mun koeviikko alkaa siis ensi torstaina matikan kokeella ja kokeita yhteensä minulla on neljä. Lukeminen pitäisi siis jo aloittaa, mutta mun lukumotivaatio on hieman hukassa. Tänään aion varmasti vain viettää rentoa koti-iltaa uskonnon kirjan kanssa ja pakkailla viimeiselle B-tyttöjen lentopalloreissulle. Lähdemme huomenna Oulun seudulle pelireissulle, joten mun koko lauantai kuluukin sitten siihen. 

Tämän postauksen ryhmäkuvat otimme myös psykologian projektia varten. Toteutimme tutkimuksemme videon muodossa, ja minä jouduin ensimmäistä kertaa ikinä avaamaan iMovien, ja testata editointia. Pienten alkuvaikeuksien ja taustatutkimuksen jälkeen homma lähti sujumaan yllättävän hyvin. Editointi osoittautui todella mukavaksi ja hauskaksi touhuksi, ja toivon, että voisin pian tehdä ensimmäisen videonkin. :) Kameran jalustaa en omista, joten se tietysti vaikeuttaa hieman kuvaushommia. En lähde vielä lupaamaan, että tekisin videon, mutta ainakin innostus kokeilemiseen on tällä hetkellä todella suuri! Mitäs te tykkäisitte, jos kokeilisin videoiden tekemistä? Entä mikä olisi sopiva aihe ensimmäiselle videolle?

2 kommenttia

  1. Kokeile ihmeessä videoiden tekemistä! :) Olisi todella todella mukavaa nähdä videopostausta. Joskus olisi kiva nähdä vaikka ostosten esittelyä videolla tai sitten joku tyypillinen haastevideo esim. Whisper challenge tai joku muu mitä näkyy paljon vlogaajilla YouTuben puolella. Tai sitten tietenkin joku perus faktavideo itsestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta! Faktavideo, tai vaikkapa kuukauden suosikit voisivat olla munkin mielestä kivoja ensimmäisiä videoita. :)

      Poista