26. toukokuuta 2016

First week with iPhone SE

Moikka ja kivaa perjantaita kaikille! Mä lähdin tänään aikaisin aamulla kohti Someroa, aluejoukkueiden SM-turnaukseen, mutta kerkesin tehdä teille hieman postausta valmiiksi. Ensimmäinen kokonainen viikko uuden puhelimen kanssa alkaa siis olla paketissa, joten nyt onkin sitten pitkästä aikaa puhelinkuvapostauksen vuoro. Uusi iPhone SE on toiminut mun käytössä todella hyvin, ja tähän mennessä se on vaikuttanut ihan täydelliseltä puhelimelta juuri minulle. :) 

Hyppäys mun edelliseen luuriin, iPhone 4S:ään, on tietysti suuri, ja se on näkynyt selvästi kuvailuinnostuksessani. Puhelimella on tullut kuvailtua paljon, mutta sen sijaan järkkäri on pysynyt visusti omalla paikallaan. Takakameran laatu SE:ssä on aivan huippu, eli 12 megapixeliä, joka on täysin sama kuin esimerkiksi 6S:sä. Etukamera on sama kuin perus 5S:sä ja sekin on jo huikea parannus! Uuden ja paremman puhelimen ansiosta innostun varmasti päivittelemään aktiivisemmin Instagramia ja puhelimella otettuja kuvia tullaan varmasti tulevaisuudessa näkemään myös täällä blogissa. Instasta mut löytää nimellä @juliaamandas! Kaikki kuvat on muokattu tietysti mun suosikkisovelluksella, eli VSCO camilla, jos jotakin sattuu kiinnostamaan. :)

3-PHONE PICS

1. Squadin kanssa juhlistamassa Nooran 17-vuotis synttäreitä. Perjantai ilta meni mukavasti hyvässä seurassa ja herkkujen parissa. Tuli naurettua sekä itkettyä ja valvottua myöhään, vaikka seuraavana aamuna suuntasin vielä viimeiselle alueleirille. 2. Kemian tuntia tiistaina. Pakko myöntää, että kemia on ollut yksi lempiaineistani, mutta lukion ensimmäinen pakollinen kemian kurssi on ollut kyllä täyttä tuskaa. Olen aivan kujalla ja koe lähestyy hurjaa vauhtia ... Motivaatio ei tahdo löytyä edes söpöistä koulutarvikkeista. 3. Ihanaa ruokaa (kanasalaattia avokadolla) ennen treeneihin lähtöä. 4. Meidän koulun pihassa on superihana päärynäpuu, jota kuvailin varmasti ainakin puolisen tuntia ruokavälitunnilla. :D Olen täysin rakastunut kukkiviin puihin!

5-PHONE PICS1

5. Ja lisää kukkapuita! :D Tämäkin yksilö löytyy meidän koulun pihasta, vaikka minulle tulee kuvasta mieleen ensimmäisenä Kreikka. Plussaa Kauhavan lukiolle ihanista kukkapuista! Muokkauksella ei tietenkään ole osuutta kuvaan ... 6. Uuden puhelimen etukameran testailua. Tämä otos päätyi myös Instagramiin, jonne en kehdannut edes aikaisemmin laittaa selfieitä, kun 4S:ssä oli niin surkea etukamera. 7. Teinipeiliä ennen kouluun lähtöä viimeiseltä normaalilta koulupäivältä ennen koeviikkoa ja kesälomaa. Ensimmäinen lukiovuosi on kulunut aivan uskomattoman nopeasti! 8. Kesäsoittolistan kuuntelua Spotifysta ja terveellinen iltapala lentopallotreenien jälkeen.

PHONE PICS2

9. Alue SM-kisoihin pakkaamista. Pakkaaminen on vielä ihan mukavaa, mutta hikisten ja likaisten tavaroiden purkaminen on kyllä maailman rasittavinta. Mukaan normaaleiden turnauskamppeiden lisäksi lähtee tietysti koulukirjoja, vaikka lukeminen taitaa kyllä jäädä melkoisen vähälle. :) 10. Minä ja Maria haettiin kaupasta pientä helpotusta englannin kertaustuntiin. Meillä on ainakin samanlainen maku, sillä molemmat päätyivät toffeesuklaalevyihin. Merkki oli vain eri! :D 11. Selfie-hetki kotona ennen historian koetta! 12. Mun viikonloppu alkoi poikkeuksellisesti jo torstaina viimeisen kuvistunnin jälkeen. Matkalla kotiin pakkailemaan ennen illan lentopallotreenejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti