13. toukokuuta 2016

Summer Fashion Inspiration

Moikka taas ja ihanaa perjantaita! :) Täysipituisen viikon jälkeen viikonloppu tuntuu superihanalta ja läksytkin kerkesin jo hoitamaan pois alta, joten minun (loppu) viikonloppuni tulee varmasti menemään todella rennoissa merkeissä. Huomenna menen taas käymään Seinäjoella, joten halusin tehdä kesää ajatellen tällaisen kuvitteellisen ostoslistan ja vain koota yhteen tämän hetken kivoista jutuista. En varmasti taaskaan tule hommaamaan puoliakaan näistä jutuista, mutta tästä kollaasista löytyy ainakin vähän sen tyylisiä juttuja, joita mielelläni pukisin päälleni, jos rahaa olisi loputtomiin. Mukana kollaasissa on tarkoituksella vaatteita sellaisista kaupoista, joita ei ole Suomessa (Esimerkiksi Topshopin ihanat vaaleansiniset farkut!), sillä kesän kielimatkalla mulla on taas mahdollisuus päästä mun suosikkikauppoihin. Suurin osa kollaasin jutuista on kuitenkin vain H&M:stä, mistä löytyy tällä hetkellä kyllä ihania kesävaatteita. :) Alle poimin taas tuttuun tapaan muutamia must-juttuja, joita ihan oikeasti tarvitsen!
shopping list for summer 2016
1. Mekko ja kengät juhliin
Kesä on tietysti juhlien kulta-aikaa ja mullakin on tietysti parit kesäjuhlat tiedossa. Ainakin parissa kavereiden ylioppilasjuhlissa pitäisi käydä, ja riparilaisten konfirmaatiossakin olisi hyvä olla joku vähän siistimipi mekko. Kollaasista löytyy musta, sifonkinen pitsiyksityiskohdalla koristeltu mekko ja ihanan mintunvihreä pitsimekko. Molemmat mekot ovat H&M:stä ja molemmat niistä ottaisin kyllä mieluusti itselleni. :) Mekon pitäisi olla siisti, kesäinen, edullinen eikä liian huomiota herättävä, joten nuo täyttävät ne kriteerit kyllä aika hyvin. Juhla-asun kruunaavat tietysti siistit nudet/mustat kengät ja ihana kynsilakka sekä kesäinen tuoksu. 

2. Kesätoppeja
Muistaakseni tämä samainen kohta löytyi myös viime kesän "ostoslistastani", mutta eipä niitä toppeja hirveästi tullut ostettua eikä käytettyäkään, koska säätkin olivat niin huonot. Täksi kesäksi minun on kuitenkin pakko hommata ainakin muutama yksilö, sillä tilanne vaatekaapissani on tällä hetkellä niin surkea. Ainakin muutama kuviollinen paita/toppi olisi hyvä olla kielimatkaa ja festareita ajatellen.

3. Kosmetiikkaa
Kesällä meikinkäyttö yleisesti ottaen ihmisillä vähenee, ja niin yleensä minunkin kohdallani. Hirveää pakkelinaamaa en varmastikaan jaksa tehdä, mutta jotakin pientä ehostusjuttuja minun täytyy kesää ajatellen ostaa, sillä suurin osa meikeistäni on tällä hetkellä lopussa. Kynsilakka ja tuoksu kuuluvat tietysti kesäiseen meikkipussiin, mutta hyvällä primerilla, brozerilla ja poskipunallakin saa jo pientä eloa kasvoille. Too Facedin meikkejä haluaisin ehdottomasti testata, mutta tähän asti suolainen hinta on pitänyt minut erossa niistä, vaikka olen useasti niitä Sephoran hyllyillä ihastellut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti