3. kesäkuuta 2016

Toukokuun suosikit

Moikka ja ihanaa kesäkuuta kaikille! :) Kesäkuu potkaistaan käyntiin täällä blogissa vielä vanhoja muistellen, sillä nyt olisivat vuorossa toukokuun suosikot, kuten ehkä otsikostakin huomasitte. Hirveästi uusia suosikkeja mulle ei kertynyt, mutta halusin kuitenkin tulla näitä esittelemään, jotta saataisiin tälle vuodelle se 12 suosikkipostausta. Huomenna mulla on siis edessä kevätjuhla (Pitäisi kai sano ylioppilasjuhla, kun lukiossa jo ollaan!) ja jaksotodistusten saaminen. Viimeisin koeviikko meni kyllä yllättävän hyvin, vaikka luin kyllä kokeisiin aika surkeasti. Iltapäivällä olisi tarkoitus käydä muutamien kavereiden ylioppilasjuhlissa ja illalla sitten juhlistaa kesäloman alkamista kavereiden kanssa. Voisin muuten availla vähän mun lomasuunnitelmia tänne blogiin ensi viikon aikana ... Nyt kuitenkin niihin suosikkeihin!

1-IMG_7496


KOSMETIIKKASUOSIKIT


Lumenen Gel Effect - kynsilakat
Kesään kuuluvat tietysti ihanat kesäkynnet! Toukokuun aikana ihastuin kuvassa näkyviin Lumenen Gel Effect - lakkoihin. Ne ovat laadukkaita ja edullisia kynsilakkoja, joiden laatuun olen kyllä ollut tyytyväinen. Lakan koostumus on kiva ja värivalikoima hyvä. Ohuita kerroksia saa levitettyä helposti ja lakka kuivuu mielestäni nopeasti. :) Pientä miinusta kuitenkin siitä, että ohuita kerroksia saa levittää jopa kolme, jotta saavuttaa täydellisen peittävän lopputuloksen.

Maybellinen Fit Me Matte - meikkivoide
Toukokuun aikana löysin itselleni myös täydellisen kesämeikkivoiteen. Meydellinen Fit Me - sarjan uusin tulokas Matte + poreless on osoittautunut parin viikon käytössä todella hyväksi. Nestemäinen meikkivoide levittyy helposti ja tasaisesti sorminkin ja värikin mätsää täydellisesti ainakin mun ihoon. Meikkivoide kuivahtaa nopeasti ja lopputulos näyttää todella mattaiselta ilman puuteriakin. Jos näppyjä/arpia on paljon, en ehkä suosittelisi tätä, sillä tämä ei ole kovinkaan peittävä tuote. Minusta myös tuntuu, että tämä "haihtuu" kasvoilta päivän mittaan, mutta edullisessa hinnassaan tuote paikkaa pikkuvikojaan todella hyvin.


2-IMG_7523


VAATESUOSIKIT 

Topshopin farkut
Ihanassa Topshopissa pääsin käymään pitkästä aikaa Madridissa ja yllätyin kyllä positiivisesti Topshopin farkkuvalikoimasta. Löysinkin sieltä sitten täydelliset Jamie - malliset revityt kesäfarkut ja onneksi palasin vielä myöhemmin reissulla ostamaan ne, vaikka hinta (64€) hieman kirpaisikin. Nämä on todella helppo yhdistää ja todella korkean vyötärönsä ansiosta nämä ovat vakiopari mun crop-toppien kanssa. Näiden parhaat puolet ovat ihanan venyvä ja pehmeä kangas, joka ei ole vielä venähtänyt ollenkaan, ja kivan sininen väri. Yksityiskohdat näissä ovat myös mielestäni todella kivat, vaikka polvien aukot ovat kyllä aika suuret. Ainoa miinus näihin tulee hieman lyhkäisitä lahkeista, mikä ei tosin kesällä haittaa. Lahkeiden lyhyys oli yleinen ongelma kaikissa sovittamissani Topshopin farkuissa.

BikBokin ribatut paidat
BikBokissa on ollut tosi kivoja, vähän hienompia peruspaitoja, ja pari olen kotiuttanut omaankin vaatekaappiini. Molempia kuvan paitoja yhdistää ihanan pehmeä trikoinen, ribattu materiaali. Näitä tulen varmasti käyttämään paljon kesällä ihan vain perusfarkkujen ja tennareiden kanssa. Nämä ovat kyllä rentoja kesävaatteita parhaimmillaan! Hintaa näillä molemmilla taisi olla noin 15€. :)


6-IMG_7406


ELEKTRONIIKKASUOSIKKI

iPhone SE
Tätä uutta puhelinta olen tietysti hehkuttanut täällä blogissa aiemminkin, mutta se ansaitsee vielä ainakin yhden maininnan. iPhone SE on siis ulkoasultaan lähes kuin 5S. Mun yksilö eroaa 5S:stä kuitenkin selvästi sen ihanalla ruusukultaisella värillä, värieron lisäksi sen viistot reunat ovat mattapintaiset. SE on täydellisen kokoinen, sillä on vielä helppo ottaa selfieitä ja se pysyy kädessä. SE toimii huippu nopeasti ja tehokkaasti, ja sen akunkesto on mun vanhaan puhelimeen verrattuna ihan huikea! :) Sen takakamerakin on todella hyvä ja sen hinta oli mielestäni kohtuullinen, eli 599€ (64 gigainen muisti). Jos jotain parannettavaa pitäisi sanoa, niin etukamera ja näytön tarkkuus, jotka ovat siis samat kuin 5S:ssä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti