2. heinäkuuta 2016

Language Trip Shopping Haul

Moikka! Mä olen perinteisesti tehnyt jokaiselta reissultani ostospostauksen, eikä siihen tule poikkeusta tälläkään kerralla. :) Kaksi viikkoa oli tietysti todella hyvä aika tehdä ostoksia, vaikka meillä ei varsinaista kokonaista shoppailupäivää ollutkaan. Lontoossa meillä ei shoppailuaikaa ollut, mutta onneksi Brightonissa oli aivan huikeita kauppoja. Brightonista löytyivät mm. Urban Outfitters, American Apparel, Primark, New Look, TOPSHOP ja monet muut kaupat. Pääsimme myös käymään Portsmouthissa, jossa oli aikaa kierrellä mm. suurta outlet-kylää. Reissussa kului tietysti rahaa myös muihin juttuihin, kuin vain ostoksiin. Yllättävän paljon puntia käytin ruokaan. Näiden juttujen lisäksi ostin tuliaisia kavereille ja pikkusiskolle, postikortteja ja -merkkejä. No, nyt kuitenkin niihin ostoksiin ... 

1-IMG_0052

Neule, American Apparel | College-paita, TOPSHOP | Toppi, New Look | Paita, Pull & Bear

Paidoille minulla ei ollut oikeastaan edes kummoista tarvetta, mutta tietysti niitäkin tuli ostettua. Olin kuitenkin suunnitellut ostavani jonkinlaisen kesätopin ja college-paidan. Ylärivissä näkyy ihana, tummanharmaa American Apparellin neule ja sen vieressä on TOPSHOPin pitsisomisteinen college-paita. Tykkään niistä molemmista todella paljon, ja niitä tulee käytettyä varmasti syksyllä koulussa paljon. Vähän kesäisempiä juttuja olivat New Lookin kesätoppi, joka näyttää varmasti festareilla todella kivalta. Raidallinen, puolipitkähihainen crop top löytyi Pull & Bear:ista.

3-IMG_0080

Paletti, Maybelline | Huulituotteet, NYX | Ripsari, Benefit | Sivellin, Real Techniques | Taivutin, Primark


Tietysti minun piti osta myös muutama meikkijuttu, joita ei Suomesta löytyisi. Nyxiä myydään kyllä nykyään täälläkin, mutta ostin silti Brightonista uuden Nyxin huulipunan ja huultenrajauskynän. Mukaani tarttui myös ihana, Real Techniquesin Contour - sivellin ja sen pariksi hommasin Maybellinen pienen Contour - paletin. Primarkista löysin ruusukultateemaan sopivan ripsentaivuttimen ja lentokentältä kotiutin Benefitin "They're Real" - ripsivärin.

4-IMG_0086

Lei, Tiger | Aurinkolasit, New Look | Polaroid - kuvat, Urban Outfitters | Lippis, New Era/TOPSHOP


Meikkien ja vaatteiden lisäksi tuli ostettua tietysti vähän muutakin krääsää. :) Juhannusrekvisiitaksi hommasin Tigerin Lein. Heti ensimmäisenä päivänä ostin TOPSHOP:ista New Eran lippiksen, joka löytyy päästäni lähes joka toisesta kuvasta - huups! :D Lisäksi ostin uudet aurinkolasit New Lookista hajonneiden tilalle. Ne maksoivat noin 8 puntaa. Vielä viimeisenä päivänä kävin tulostamassa Urban Outfittersissa muutaman Instagram-kuvani, jotka olin ottanut kielimatkan aikana. Ne maksoivat punta/kuva.

5-IMG_0072

Shortsit, New Look | College-shortsit, Primark | Vekkihame, American Apparel


Muutamia alaosan vaatteitakin tuli ostettua. Primarkista nappasin yö-/chillaus-shortsit ja hieman fancymmät yksilöt ostin New Lookista. Ihastuin myös vekkihameisiin, sillä niitä näkyi todella paljon koulupukuja käyttävillä tytöillä. Päädyin sitten siniseen, American Apparellin vekkihameeseen, enkä malta odottaa, että pääsen käyttämään sitä syksyllä! :)

2-IMG_0058

Juoksuhousut, shortsit ja treenipaita, Nike | Treenipaita, Under Armour

Urheiluvaatteiden ostamista olin jonkin verran suunnitellutkin, sillä tiesin pääseväni mm. Niken outlettiin. Olisin halunnut ostaa myös Niken kengät, mutta ne jäivät tällä kertaa kaupan hyllyille. Niken outletista nappasin mukaan löysät urheilushortsit, joita voin käyttää kesällä juostessa tai ihan vain chillatessa. Lisäksi ostin normaalin, mustan teknisen treenipaidan. Portsmouthin outlet kylässä oli myös Under Armourin liike, josta nappasin mukaani mintunvihreän pitkähihaisen treenipaidan. Kaikki outlet-löytöni olivat kyllä superihania ja vieläpä edullisia! :) Jostakin Brightonin urheiluliikkeestä kotiutin vielä itselleni uudet juoksuhousut, sillä edelliset yksilöni olivat päässeet niin huonoon kuntoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti