3. elokuuta 2016

Heinäkuun suosikit

Moikka! Pitkästä aikaa uusi kuukausi täällä blogin puolella aloitetaan tuttuun tapaan edellisen kuukauden suosikeilla. Kesäkuun suosikit jäivät valitettavasti välistä, mutta osa näistä jutuista osoittautui erittäin hyviksi jo kesäkuun puolella. Nopeasti tiivistettynä kesäkuun ainoaksi, tai ainakin parhaaksi suosikiksi voisi sanoa ihanan kielimatkan. :) Elokuussa tai syyskuussa tulen julkaisemaan vielä ainakin kaksi (Se on paljon luvattu!) kielimatkapostausta, sillä kuvia mulla on vielä aikamoinen määrä varastossa. Seuraavaksi kuulette varmastikin kuulumisia Weekend - festareilta! Lähdetään huomenna kohti Helsinkiä, ja luvassa on varmasti huikea reissu, sillä meiltä on ihan kiva kaveriporukkakin lähdössä sinne. Ihanaa loppuviikkoa kaikille, ja nyt on oikea aika heittää kommenttia, jos säkin olet tulossa Weekendeille. Itse odotan esiintyjistä eniten tietysti Martin Garrixiä ja Tiëstoa.

suosikki 1

RUOKASUOSIKKI

Tuoreet, suomalaiset marjat ja sienet
Varsinkin kesäisin olen iloinen siitä, että meillä täällä Suomessa on voimassa jokamiehen oikeudet. On hyvä fiilis, kun metsässä vietetyn ajan jälkeen voi tulla kotiin sangot täynnä marjoja tai sieniä. Pääsin eilen käymään ensimmäistä kertaa metsässä marjassa ja sienessä, ja oli kyllä hauskaa olla sienihuntilla ja samalla viettää laatuaikaa äidin kanssa. Sienistä (Varsinkin kanttarelleista!) saa tietysti tehtyä ihania ruokia ja vadelmia tai mustikoita on ihana sekoittaa rahkan sekaan. Talvisin metsän antimista nautin useimmin smoothieissa, ja sieniäkin voi onneksi pakastaa, vaikka niitä en kyllä blenderiin ihan heti tunkisi.

suosikki 3

VAATESUOSIKIT

New Era:n punainen lippis
Tämä New Era:n lippis on ollut päässäni aivan liikaa. Ehkä siitä syystä, että olen täysin rakastunut siihen! Ostin sen kielimatkani ensimmäisenä päivänä, ja siitä lähtien olemme olleet lähes erottamaton parivaljakko. Se pelastaa huonon hiuspäivän ja punainen väri tuo asuun kivasti energisyyttä, vaikka se ei aivan joka sävyn kanssa sovikaan. Olen myös iloinen, että oman lippikseni etupuolta ei korista NY- tai LA-logo, mikä tekee hatustani hitusen uniikimman, vaikka New Era:n lippis taitaakin kuulua massatuotekategoriaan. Olen käyttänyt lippistäni jopa kiharoiden kanssa ja bileissä se on päätynyt yhden jos toisenkin ihmisen kiinnostuksen kohteeksi. Kehujakin olen siitä saanut! :)

Rennot shortsit
En ole ikinä oikeastaan ollut shortsi-ihmisiä, mutta kivat kangasshortsit ovat saaneet minutkin innostumaan niistä hitusen enemmän. Kankaiset shorsit eivät purista ja ne ovat ainakin omalle kropalleni hieman farkkuversioita armollisempia. Niistä löytyy myös todella juhlavia versioita, jos kaipaa huolentonta juhlafiilistä. Omat suosikkishortsini ovat New Look:ista (mustat) ja ONLY:sta (siniset). Niitä molempia yhdistävät solmittava vyötärönauha ja ihanat yksityiskohdat lahkeissa. :) 

suosikki 2

KOSMETIIKKASUOSIKIT

NYX:in huulituotteet
Kesä- ja heinäkuun aikana huuliani ovat piristäneet NYX:in ihanat huulituotteet, jotka nappasin mukaan Brightonin Bootzista, joka oli valtava apteekki/kosmetiikkaliike. Mukaani tarttuivat siis  vadelman sävyinen mattapinnan antava "soft matte lip cream", joka minulla on sävyssä 17, "SMLC". Sen kaveriksi valitsin vielä parhaiten yhteen mätsäävän huultenrajauskynän sävyssä 05, "Rosey Sunset". Nämä ovat olleet pelastukseni bileissä ja festareilla. Olen laiska tekemään vahvaa silmämeikkiä, joten kirkkaat ja terävärajaiset huulet tuovat kasvoilleni pientä BOOM - efektiä. Huulipuna on ehdottomasti parhaiten pysyvää sorttia, mitä olen ikinä kokeillut ja plussaa se saa vielä miedosta vaniljan tuoksusta.

EOS Shaving Cream
Ah, ihana kesä - se vuodenaika, kun sääriä on ihan pakko sheivata. Mun sheivausmotivaatio on tänä kesänä ollut erittäin korkealla ihanan "sheivauskreemini" (;D) vuoksi. EOS:en voide saa terän luistamaan todella hyvin ja mieto vaniljan ja sheavoin tuoksu on ihana. Jalat jäävät ihanan pehmeiksi, eivätkä ne välttämättä tarvitse erillistä rasvausta toimenpiteen jälkeen. Tuote on myös todella riittoisa, ja pienen alennuksen jälkeen maksoin tuotteesta vain noin 10€. Täyden kympin tuote!

vsco

SOVELLUSSUOSIKKI

VSCO cam
Tämä sovellus ei ole ainoastaan heinäkuun suosikki. Olen oikeastaan ollut rakastunut VSCO camiin siitä lähtien, kun sain ensimmäisen iPhoneni. Muutamia kuvanmuokkaussovelluksia olen älypuhelinurani aikana testaillut, ja VSCO on osoittautunut niistä ehdottomasti parhaaksi. Kaikki blogiin päätyvät puhelinkuvat ja Instagram kuvani käyvät poikkeuksetta läpi VSCO-muokkauksen. VSCO:ssa on upeat filtterit ja paljon säädeltäviä ominaisuuksia, hienoimmat otokset voi tallentaa myös omaan gridiin, joka on hieman kuin Instagram - feed. Jos jotain moitittavaa VSCO:sta pitäisi sanoa, niin mielestäni sovelluksen ainoa huonopuoli on se, että kuva muuttuu yhdellä "muokkausvälillä" melko paljon. Pieni hienosäätäminen on siis melko vaikeaa. VSCO:n tekijät hoi! Miksi tästä ei ole tietokoneversiota?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti