14. lokakuuta 2016

Suosikki YouTube - kanavani

Moikka ja ihanaa perjantaita kaikille! :) Minulla alkoi tänään syysloma ja pakko myöntää, että se tulee todellakin tarpeeseen. Kuluneen viikon aikana ehdin kerätä itselleni kummallisen ison määrän stressiä osin jopa turhistakin asioista. Tietysti minulla on ollut runsaasti koulu- ja lentopallojuttuja ja järkeviä postausideoitakin on ollut pitkästä aikaa jopa hieman vaikea keksiä. Mahtavasti sujuneen ensimmäisen koulujakson ja hyvin alkaneen lentopallokauden takia olen todellakin ansainnut lomani. Lomani on täynnä toimintaa, sillä huomenna suuntaan joukkueeni kanssa Ouluun A-tyttöjen ensimmäiseen turnaukseen ja sunnuntaina lähdemmekin perheen kanssa kohti Helsinkiä ja Italiaa.

No, se niistä kuulumisista ja nyt postauksen aiheeseen. Selailin hetki sitten viime syksyn blogipostauksia ja törmäsin postaukseen, jossa esittelin teille viisi Instagram - suosikkiani. Ajattelin, että olisi kiva toteuttaa samanlainen postaus suosikki YouTube - kanavistani ja tässä se nyt tulee. Olen seuraillut YouTube:a nyt yli kolmen vuoden ajan, joten suosikkikanavat ovat ehtineet muodostumaan hyvin. Jos sinun syyslomasi vaikuttaa rennommalta kuin minun ja jopa hieman tylsältä, suosittelen ehdottomasti etsimään inspiraatiota ja vinkkejä lomatekemisiin näiltä kanavilta. Toivottavasti pidätte postauksesta! :)

TessChristine

Tess Christine, muoti/lifestyle
Ihanassa New Yorkissa asuvan Tess Christinen kanavalta saa paljon ihania ideoita omaan pukeutumiseen upeiden look book - ja OOTW - videoiden kautta. Videoista on helppo huomata, että niiden eteen on nähty todella paljon vaivaa ja ne on tietysti kuvattu New Yorkin upeissa maisemissa. Tessin tyyli on melko lähellä omaa tyyliäni ja hän löytää ihanan persoonallisia vaatekappaleita mm. ASOS:ilta ja Urban Outfittersilta. Kanavalta löytyy myös upeita matkavlogeja ja lifestyle - aiheista sisältöä. Olen myös täysin rakastunut sarjaan, jossa Tess esittelee suosikkialueitaan New Yorkista! 

Carly Rowena

Carly Rowena, liikunta/ruoka/lifestyle
Brittiläisen Carly Rowenan kanavalta löydät ihania ruoka- ja liikunta - aiheisia videoita. Ehdottomia suosikkejani ovat terveelliset reseptivideot ja What I Eat in a Day - videot. Carly on tietysti huippukunnossa, mutta hän on myös ihanan pirteä, aito, sekä luonnollinen. Naisen treenivideoista saa tietysti inspiraatiota omiin treeneihin ja erityisesti kanavan "One Song Workout" - videot ovat aivan ihania! Brittiaksenttiakin on kiva kuunnella. Carly Rowenan videot ovat myös huolellisesti editoituja ja ne noudattavat simppeliä, sekä yhtenäistä tyyliä. :) Jos siis kaipaat vähän sporttiviboja syyslomaasi, suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän kanavaan!

Katerina Beauty Blog

Katerina Beauty Blog, kauneus
Australialaisen Katerinan kanava on täynnä toinen toistaa upeampia meikkitutoriaaleja. Pidän Katerinan luonnollisesta meikkaustyylistä ja haluaisinkin naisen kaikki ihanat meikkituotteet itselleni. YouTube on tietysti täynnä beautyguruja, mutta pidän ehkä Katerinan videoista juuri siksi, että hänen värinsä ja piirteensä muistuttavat hieman omiani. :) Katerina on myös erittäin luonnollinen ja aito kameran edessä. Videoiden laatu on poikkeuksetta aivan upeaa tarkennuksineen ja valotuksineen. Jos sinulla on siis syyslomalle tiedossa juhlat tai haluat vain kokeilla uutta meikkilookia, suosittelen etsimään inspistä täältä.

Katherine Elizabeth

Katherine Elizabeth, DIY/lifestyle
Amerikkalaisen Katherinen Katherine Elizabeth kanavalta löytyy ihania DIY-videoita aivan laidasta laitaan. Vinkkejä löytyy sisustamiseen, pukeutumiseen ja ihan arkipäiväiseen elämään. Tytön tyyli ja sisustusmaku on mielestäni aivan ihana ja hänen elämänsä vaikuttaa olevan suoraan kuin tumblr:in kuvista. Tämä kanava ansaitsisi mielestäni paljon enemmän tilaajia! Kanavalle ilmestyy videoita säännöllisesti ja niitä on aina yhtä ihana ja mielenkiintoista katsoa. :)

MyLifeAsEva 

MyLifeAsEva, huumori/lifestyle
MyLifeAsEva - ensimmäinen YouTube-kanava, jota olen ikinä ruvennut katsomaan. :D Ihanan Evan kanavalta löytyy videoita aivan laidasta laitaan. DIY - videoita, ostosten esittelyvideoita, rutiineja ja sketsejä. Evan videoista saa varmasti hymyn huulille ja nämäkin videot ovat erittäin laadukkaita sekä noudattavat yhtenäistä tyyliä. Eva ei pelkää heittäytyä ja nainen on todellakin ansainnut kaikki, yli seitsemän miljoonaa tilaajaansa. Evan kanavalle pääset tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti