1. marraskuuta 2016

Milan, Italy

Moikka! :) Lokakuu on vaihtunut marraskuuksi ja uusi viikko on alkanut. Mulla on ensimmäinen koe onneksi vasta torstaina, mutta luettavaa olisi vielä vaikka kuinka paljon. Viikonloppuna ehdin onneksi ajastella pari postausta koeviikon ajaksi, joten nyt voin keskittyä lukemiseen ihan rauhassa. Säät täällä meillä päin ovat olleet viime aikoina ihan hirveät, joten oli ihan kiva katsella näitä aurinkoisia lomakuvia. Tämä on kuitenkin viimeinen reissupostaus, joten saa nähdä, kuinka mun kuvailut onnistuvat tällä pimeässä, marraskuisessa Suomessa ...

duomo 1 duomo 2 milan
food 2

Milanonkin visiitille suunnitelmamme olivat varsin yksinkertaiset. Halusimme käydä katsomassa Milanon keskustan suurta tuomiokirkkoa, joka on muuten Barcelonan Sagrada Familian tapaan kuuluisa siitä, että sen rakennustyöt ovat edelleen kesken. Sen lisäksi halusimmekin vain shoppailla, ja kaupoissa tulikin kyllä kierrettyä sen verran, että hetkeen ei enää tarvitse mennä shoppailemaan.

Me & Karolina Brandy & Melville Milan - 3
food 1

Milanon hotellimme oli myös erittäin ihana ja todella hyvällä paikalla. Siellä oli mahtava aamupala ja huoneemme oli modernin viihtyisä. Hotelli oli vain noin 300 metrin päässä Duomosta, eli tuomiokirkosta jonka ympäriltä lähtivät kaikki kauppakadut. Lempikauppojani Milanosta olivat Brandy & Melville ja Subdued, joissa on ihanan persoonallisia sekä tyttömäisiä vaatteita. Milanosta löyti myös valtavan kokoinen Zara, Mango, Sephora ja Bershka, joissa kaikissa olisi voinut haahuilla vaikka tunnin. Milanon kuuluisa nähtävyys on myös lasitettu ostosbulevardi, jonka alta löytyvät kaikki huippubrändien liikkeet.

Maria & Karolina Duomo di Milano Duomo di Milano 2

Viimeisenä päivänä kävemme sisällä huikeassa Duomossa ja tapasimme kielimatkakaverimme, Karolinan. Oli mahtavaa nähdä uudestaan! En olisi ehkä etukäteen uskonut, että tulisin näkemään kielimatkakavereitani uudestaan, mutta oli kyllä todella siistiä, että Karolina pääsi näkemään meitä, vaikka hän ei ihan Milanossa asukaan. Oli ihanaa käydä kahvilla, vaihtaa kuulumisia ja hieman shoppailla yhdessä. Illalla pakkailimme vielä laukut ja kävimme syömässä viimeisen illallisen Italiassa. Aamulla lähdimmekin aikaisin kohti lentokenttää ja illalla, kymmenen maissa olimmekin jo kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti