20. marraskuuta 2016

My Movie Favorites from Netflix

Moikka ja kivaa sunnuntaita! :) Mun viikonloppu on sujunut mukavasti, vaikkakin hieman eri tavalla, kuin mitä olin alunperin suunnitellut. :D Kavereita olen onneksi kerinnyt näkemään ja saanut joitakin koulujuttujakin tehtyä, jotta tulevalle viikolle ei olisi ihan niin paljon hommia. Eilen kävin myös Vaasassa asti katsomassa jääkiekkoa ja tänään iltapäivällä olisi vuorossa oma naisten kakkossarjan peli. Toivottavasti saamme hyvän voiton alle ja itsevarmuutta seuraavaan viikkoon, josta on tulossa tärkeä sekä koulun pelien, että A-tyttöjen SM-sarjan osalta. Nyt kuitenkin itse postauksen aiheeseen!

Kuvailu oli taas tänä viikonloppuna surkeiden sääolosuhteiden takia lähes mahdotonta ja koska olen viilettänyt aikalailla tukka putkella, en saanut teille mitään uutta kuvasaldoa. Viime vuoden marraskuussa esittelin teille Netflixin sarjasuosikkejani tässä postauksessa, joten ajattelin, että tänä vuonna olisi sitten elokuvien vuoro! Netflixistä löytyy tietysti hurja määrä elokuvia, mutta jotenkin hyvän ja houkuttelevan leffan valitseminen on (Ainakin minulle!) todella hankalaa. Listasin siis teille 5 suosikkiani Netflixistä, jotka kannattaa ehdottomasti pistää katseluun! Vinkatkaa ihmeessä omia suosikkejanne kommenttiboxiin, sillä etsin aina uutta katseltavaa! :*

favorite 1

1. Black Swan
Black Swan on aivan upea ja mahtavama draama, jonka pääosassa näyttelevä natalie Portman palkittiin elokuvasta Oscarilla. Leffa on tavallan todella rankka ja synkkä, mutta mielestäni ehdottomasti katsomisen arvoinen jos hömpän katsominen ei kiinnosta ja haluat uppoutua kunnolla tarinan vietäväksi. Elokuva on myös jännittävä ja ajatuksia herättävä, joten tämän leffan katsomiseen kannattaa varata kunnolla aikaa.

favorite 2

2. If I Stay
Koskettava ja surullinen draama, jossa kaikki kääntyy lopulta parhain päin. Elokuvan kerrontajärjestys on vähintäänkin mielenkiintoinen, mutta sen erilaisuus saa leffan erottumaan edukseen Netflixin muista leffoista. Ihana tarina, hyvät näyttelijät ja hieno kuvaus muodostavat täydellisen kombon! Tämän leffan aikana kannattaa varautua muutaman kyyneleeseen, kietoutua vilttiin ja juoda kuumaa kaakaota.

favorite 3

3. 6 Years
Nuoresta rakkaudesta ja sen vaikeudesta kertova draama, jossa näyttelee muun muassa American Horror storysta tuttu Taissa Farmiga. Biletystä ja riitoja tästä elokuvasta ainakin löytyy, mutta mielestäni tämä on yksi Netflixin parhaista nuorten indie-leffoista. :)

favorite 4

4. Rakkautta ja muita katastrofeja
En ole yleensäkään komedioiden ystävä, mutta tämä elokuva iski muhun kyllä ihan täysillä! :D Veikkaisin kyllä, että tämä on yksi parhaista romanttisista komedioista, jonka olen ikinä nähnyt. Tälle leffalle minäkin jopa nauroin! Leffa on hieman vanhempi (vuodelta 2006), mutta tässä leffassa se ei poikkeuksellisesti häiritse minua ollenkaa. Jos kaipaat piristystä, suosittelisin ehdottomasti katsomaan tämän.

favorite 5

5. Elämäni seinäruusuna
Ja tähän loppuun vielä yksi nyyhkyleffa, jota tähdittää ihana Emma Watson. Katsoin tämän leffan muistaakseni viime joululomalla, joten en kovin tarkasti enää muista sen juonta. Leffa kuitenkin kertoo hieman ujosta pojasta ja hänen kasvutarinastaan. Kyynelvaroitus myös tälle elokuvalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti