16. marraskuuta 2016

Puhelimen kuvasaldoa viime päiviltä

Moikka! :) Pimeiden päivien takia järkkärini on pysynyt visusti piilossa viimeisen viikon ajan, mutta onneksi puhelimella on tullut räpsittyä edes hieman blogikelpoista matskua. Elämäni on ollut ihan normaalia arkea, mutta muutamia todella mukavia juttujakin on mahtunut mukaan. Viime viikonloppuna vietin tietysti perheen kanssa isänpäivää hyvän ruuan sekä penkkiurheilun merkeissä ja sekä lauantai, että sunnuntai menivät osaltaan vieraspeleissä.

Huomenna mulla onkin pitkästä aikaa hieroja - ihanaa! Viimeisestä käynnistä onkin vierähtänyt vuosi ... :D Viikonloppuna minulla on ehkä ensimmäistä kertaa kuukauteen lentopallovapaa lauantai, joka tulee todellakin tarpeeseen. Toivottavasti ehdin silloin kuvata teille vaikka jotakin blogijuttuja. Mutta kavereita haluaisin ainakin nähdä kunnolla ja nukkua pitkään. Ihanaa loppuviikkoa ja nyt niihin puhelin kuviin! :*

weekend

1. Tästä kuvsta onkin vierähtänyt vähän pidempi aika! Koulun lentopallopelien tuloksena oli kolme voittoa ja pelit jatkuvat taas ensi viikon maanantaina - toivottavasti yhtä voitokkaasti! ;) 2. Viime perjantaina uskaltauduin laittamaan huoneeseeni ensimmäisiä joulukoristeita ihanista pakkaspäivistä inspiroituneena. Tällä hetkellä lumi näyttää kuraiselta loskalta ... 

game day

3. Talvinen aamu parhaimmillaan! Lumii tuo ihanaa valoisuutta ja sen kuorruttamat oksat ovat yksi kauneimmista asioista mitä tiedän. 4. Pelikuvaa ennen lauantain peliin lähtöä. Tuloksena oli harmillinen 3-1 - tappio, eikä joukkueen peli ollut lähelläkään omaa tasoa. No, onneksi tästäkin joukkueesta on tiedossa revanssi ja vielä kotikentällä. Tosin vasta ensi vuoden puolella.

game day 2

5. Saatiin sponsoreilta hauskat karvalakit lämmittämään turnauksia edeltäviä lenkkejä. Kyllä nämä päässä tarkenee lähteä vaikka Rovaniemelle asti pelaamaan! :D 6. Tappiosta huolimatta käytiin juhlistamassa naisten sarjan ensimmäisen lohkokierroksen päättymistä ravintolareissulla. Amarillon juustokakku oli ihan kohtuullinen. :)

school stuff

7. Tutor-hommissa ja lukiota edustamassa eräällä yläkoululla. 8. Biologian neloskurssin aiheena on ihminen ja haastetta on kyllä riittänyt ihan mukavasti. Uusi alkanut jakso on onneksi ihan mukava, vaikka päivät ovat kyllä superpitkiä. Koeviikon tuloksetkin sain tänään ja olin kyllä tyytyväinen.

random

9. Olihan tänne blogiinkin pakko laittaa pieni spoiler-kuva mun vanhojentanssimekosta, joka saapui postissa eilen. Mekkovalinta onnistui kyllä todella hyvin ja se istuu mulle täydellisesti! Ei yksinkertaisesti mitään valittamista. 10. Koulun valinnaisliikuntakurssien ohjelmakin on ollut tällä viikolla poikkeuksellisen kivaa ja normaalista poikkeavaa. Eilen olin rehkimässä paikallisella crossfit boxilla ja tänään kävin keilaamassa toisen ryhmän kanssa. Ei huono! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti