31. joulukuuta 2016

2016 (Part 1.)

Moikka ja ihanaa uuden vuoden aattoa! :) Mun uusivuosi vaihtuu tällä kertaa vähän suuremmalla kaveriporukalla, mökkireissun merkeissä. Toivottavasti illasta tulee kiva ja kaikilla on hauskaa. Vuoden 2017 alkaminen on siis enää muutaman tunnin päässä, joten nyt on hyvä kohta muistella kulunutta vuotta vielä vähän tarkemmin. 2016 oli edeltäjänsä tapaan todella kiva vuosi ja siitä on jäänyt minulle paljon ihania muistoja. Tässä postauksessa paneudutaan tarkemmin vuoden alkupuoliskoon ja seuraavassa osassa sitten loppupuoliskoon. Se postaus tulee kuitenkin vasta ensi vuoden puolella ... Viettäkäähän kaikki oikein kiva vuoden vaihde, ja mehän tavataan sitten tuttuun tapaan ensi vuonna!

tammikuu16

Tammikuu:
Uuden vuoden aatto meni kotona muutamien sukulaisten kanssa ja vuosi vaihtui kylällä ollessa muutaman kaverin kanssa. Uudenvuodenpäivä oli hieman mukavampi. Se meni tyttöporukalla bailatessa hyvän seuran ja muutaman vuoden takaisten listahittien seurassa. Olin koko Tammikuun karkkilakossa. Söin kunnolla kouluruokaa, ja kävin ahkerasti treeneissä, ja tein omatoimisia harjotteita. Juoksin elämäni ensimmäisen 10 kilometrin lenkin, eikä siihen mennyt kuin vähän päälle tunti. Kävin myös salilla ja laskettelukausikin avattiin tammikuussa. Kouluhommia oli todella paljon, elämä piti kyllä opetella taas organisoimaan kunnolla. Treenien ohella lentopalloakin oli paljon. Oli muutama naisten sarjan peli, omat B-tyttöjen pelit Savonlinnassa ja seuran junioriturnaus. Käytiin Anskun ja Marian kanssa Tampereella shoppailemassa ja katsomassa Tappara vs. Kärpät - peli. Tammikuu päätettiin isoskoulutusleirillä isosteluun. Mulle ensimmäinen kerta SM-liigan pelissä. Osallistuin myös ensimmäistä kertaa uusintakokeeseen, kurssina pitkän matikan 3.

helmikuu16

Helmikuu:
Helmikuu oli kuukautena ihan mukava, vaikka varsinkin kuun alku oli aika mitään sanomaton. Koulua ja normaalia arkea. Olin myös aika monta päivää kovassa flunssassa. Koulupäiviin pientä piristystä toivat abien tempaukset ja kakkosluokkalaisten Wanhat, joita pääsin itse Emman kanssa juontamaan. Päivä oli mukava ja siitä selviydyttiin hyvin. Oli kiva laittautua hienoksi ja saada pientä luksusta arkeen. Mun joukkueella oli helmikuussa kotiturnaus ja myös viimeiset naisten kolmmossarjan runkosarjan pelit. Voitettiin kaikki runkosarjan pelit, ja jäljelle jäikin enää lopputurnaus. Helmikuuhun mahtui myös koeviikko, joka meni onneksi ihan hyvin. Ei mitenkään huikeasti, mutta jakson aikana tehty työ palkittiin varmasti aivan realistisesti. Koeviikon jälkeen alkoi uusi jakso, jota kerkesin käydä kolme päivää ennen hiihtoloman alkua. Hiihtoloma starttasi hauskasti lukiobileillä ja seuraavat pari päivää menivätkin hieman hukkaan … Lähinnä pakkailin ja katsoin Netflixiä. Karkauspäivänä matkustimme perheen kanssa Helsinkiin, ja sieltä lensimme Madridiin.

maaliskuu16

Maaliskuu:
Uusi kuukausi vaihtui Madridissa, Espanjan maaperällä. Reissu oli todella mukava. Tuli nautittua kevään lämmöstä, nähtävyyksistä, hyvästä ruuasta, erilaisesta kulttuurista ja tietysti hyvistä shoppailumahdollisuuksista. Madridista paluun jälkeen hiihtoloma jatkui vielä hieman, mutta loppulomalla en tehnytkään mitään ihmeellisyyksiä. Juuri alkanut jakso osoittautui mielestäni poikkeuksellisen ärsyttäväksi, ja läksyjäkin jaksoin tehdä huonosti. Kävin salilla ja näin jonkin verran kavereita. Koulupäivät olivat pitkiä, mutta oli ihanaa päästä käyttämään kevätvaatteita ja pyöräilemään kuivalla asfaltilla. Treenailin ahkerasti ja kävimme joukkueen kanssa peleissä Kuopiossa. Hajotin puhelimeni näytön ja biletin. Pääsiäislomalla näin lähinnä sukulaisia ja rentouduin.

may collage

Huhtikuu:
Huhtikuu oli ehkä tähän astisista kuukausista kaikkein tylsin. Alkukuusta aika kului paljolti lentopallopeleissä, sillä minulla on naisten sarjan lopputurnaus, A-tyttöjen ja B-tyttöjen viimeiset sarjapelit. Pelien jälkeen mulla alkoi ns. off season, ja olo tuntui aika tyhjältä. Kauden loppumista tuli tietysti juhlittua illanistujaisilla, ihanalla porukalla ja hyvän musiikin tahdissa. Minulla oli kuun alussa myös koeviikko, josta selvisin yllättävän hyvin siihen nähden, miten huonosti olin tehnyt töitä jakson aikana. Lentopallotreenit kuitenkin jatkuivat alueleirien takia. Kävin myös lenkillä ja salilla. Huhtikuussa katsoin ennätys vähän Netflixiä, kävin pihalla pelailemassa ja näin pitkästä aikaa muutamia kavereita. Juhlittiin sukulaisten kanssa mummin 90-vuotis syntymäpäiviä ja vappua perheen kanssa, luultua tylsemmissä merkeissä. Huhtikuussa sain tietää pääseväni isoseksi ja tiedon kesätöistä. Fanitin junnujen MM-lätkää ja Puljujärveä ja Lainetta vuoronperään. Ihastuin taas fitnesspäiväkirjoihin, tutustuin kielimatkalleni tulleisiin ihmisiin ja söin liikaa herkkuja.

Toukokuu 2016

Toukokuu:
Toukokuu, kuukausi, joka tarkoittaa kesän alkamista. Toukokuukin meni vielä samalla tutulla kaavalla: koulua ja lentopalloa. Minulla oli viimeiset alueleirit ja pääsin aluejoukkueeseen. Alujoukkueiden SM-kisat olivat minulle pettymys, mutta se mikä ei tapa, vahvistaa … Vietettiin ihanalla tyttöporukalla (Aka, Squad!) Nooran synttäreitä ja sain uuden puhelimen. Kävin treenailemassa uuden joukkueen kanssa ja katsoin jääkiekon MM-kisoja. Tein ahkerasti blogijuttuja ja toukokuun viimeiset päivät kuluivat koeviikon merkeissä, mutta lämpöisistä keleistäkin ehdin nauttia hieman.

Kesäkuu 2016

Kesäkuu:
Kesäkuu oli ehdottomasti paras kuukausi vuoden 2016 ensimmäisen puolen vuoden aikana. Kouluni loppui vasta 4. päivänä. Päättäjäispäivänä tuli kierrettyä muutamat ylioppilasjuhlat ja tietysti bailattua kavereiden kanssa. Päättäreiden jälkeen minulla oli hieman aikaa kirjoitella postauksia valmiiksi, treenailla ja ottaa rennosti. 9. päivänä alkoi Power Cup, joka oli todella mukava kesän aloitus tällekin vuodelle. Pian Powerin jälkeen pakkasimme laukut uudestaan ja lähdimme Marian kanssa kohti Helsinkiä. Helsingistä lensimme Lontooseen ja sieltä suuntasimme Brightoniin. Kielimatka oli yksi tähän astisen elämäni hienoimmista kokemuksista ja ihanat kaksi viikkoa hujahtivat liian nopeasti. Oli kuitenkin ihana tulla tyhjään kotiin ja nähdä taas kavereita pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti