9. joulukuuta 2016

5x Positive Vibes

Moikka ja ihanaa perjantaita! :) Koulukiireiden takia kuvailu taas hieman unohtui viikon aikana, joten päätin tulla kertomaan teille 5 x positiivista juttua viime viikolta. Kuvat on taas kerran kaivettu mun arkistojen (lue: täpötäyden macin) kätköistä, ja yllätyin kyllä kovasti, kun löysin sieltä muutaman noin kivan reissukuvan. On mukana tosin pari uuttakin kuvaa! Nyt menen kuitenkin suoraan niihin positiivisiin juttuihin, sillä mun pitäisi vielä tänä iltana pakata huomista Tampereen reissua varten. Pitäkäähän kiva ja positiivinen viikonloppu! :*

oxford

1. Vuoden 2016 juttujen muistelu
Mun vuosi 2016 on ollut kaiken kaikkiaan aivan mahtava ja näin joulukuussa sitä rupeaa aina pohtimaan, että mitä kaikkea kuluvaan vuoteen onkaan mahtanut. Ennen kaikkea, positiiviset jutut ovat jääneet mieleen, vaikka kyllähän niitä negatiivisiakin jonkin verran löytyy. Vuoden lopussa on myös aina kiva miettiä, miten on itse muuttunut/kehittynyt, ja mistä ne jutut ovat johtuneet. Osa tavoitteista on tullut saavutettua, mutta osaa jutuista ei tullut edes tosissaan yritettyä. Varsinaista vuosikatsausta teille on tulossa tietysti sitten ensi vuoden puolella.

maria & linda

2. Siskojen olemassaolo
Tällä viikolla olen joutunut (tai sitten saanut) olla muutaman päivän ilman Mariaa, mikä on taas vaihteeksi tuntunut hassulta. Pisin aika, jonka olemme olleet erossa, on viikko, mutta nyt parin päivänkin ero on tuntunut oudolta, kun sellainen on tullut keskelle arkea, Marian ollessa Helsingissä. Osa kavereistanikin on ollut kipeänä, joten koulussakin on ollut hieman orpo olo. :D En voisi kuvitella elämää ilman siskojani, sillä varmasti silloin kaikki lomareissut ja sukujuhlat olisivat paljon tylsempiä.

Untitled

3. Treenaaminen ja siitä saadut vibat
Vaikka treenaaminen on välillä vähän raskastakin ja aina ei huvittaisi raahautua salille/lentopallokentälle, on sinne lähteminen kuitenkin poikkeuksetta oikea päätös - ihan aina. Mikään ei voi voittaa sitä tunnetta, kun onnistuu tekemään täydellisen iskulyönnin tai pelastettua lattian pinnasta pallon, jota kukaan ei uskonut sinun hakevan. Ja jos salitreeni kulkee, on senkin jälkeinen tunne aivan mahtava! Seuraavana päivänä kipeäksi tullet lihakset viestivät siitä, että treeni on mennyt perille ja kun saa kunnon salibuumin päälle, edes kissojen ja koirien sataminen taivaalta ei voi estää salille menemistä.

rice porridge

4. Jouluvalojen ihailu koulumatkoilla
Kouluni on alkanut tässä jaksossa poikkeuksetta kahdeksalta - ihan jokaisena aamuna. Koulureittini kulkee pienen omakotitaloalueen läpi ja kotikaupunkini pääkatua pitkin, joten jouluvalojen loistetta olen saanut ihailla jokaisena joulukuun kouluaamuna. Talojen pihoihin ja valotolppiin ripustetut jouluvalot ovat valaisseet ihanasti pimeitä aamuja ja hieman lisäboostia pyöräilyyn, vaikka välillä kyllä tekisi mieli vain pysähtyä napsimaan kuvia ihanista valoista.

Brighton Pier (night)

5. Joulukalenterin luukun avaaminen aamuisin
Vaikka sängystä sattuisikin nousemaan sillä väärällä jalalla, on joulukalenterin luukun avaaminen ja sen takaa paljastuneen suklaan syöminen tehnyt päivän hitusen paremmaksi. Yksi suklaapala ei tietenkään hirveästi auta kaamosväsymykseen, mutta ainakin aamulla on edes yksi asia, mitä odottaa tulevalta päivältä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti