3. joulukuuta 2016

Bucket List for Christmas 2016

Moikka ja ihanaa joulukuuta kaikille! :* Minun päiväni on mennyt mukavasti vapaapäivän merkeissä: nukkuen pitkään, shoppaillen joululahjoja Seinäjoella ja hyvän ruuan parissa. Näillä näkymin aion olla illan vain kotona ja halusinkin tulla kirjoittelemaan teille ensimmäisen jouluaiheisen postauksen ennen yhden pakollisen koulujutun tekemistä. Muutamissa lemppariblogeissani on näkynyt tällaisia joulun ajan bucket list - postauksia, joten ajattelin tulla jakamaan teille niitä juttuja, mitä minä haluaisin joulun aikaan ja viimeistään sitten joululomalla tehdä. :) Löytyykös teiltä samoja juttuja? Kommentoikaa ihmeessä mitä teidän bucket listiltä löytyy!

bucket list 1

1. Polta paljon kynttilöitä ja jouluvaloja
Tämä kohta minulla on itseasiassa toteutunutkin jo aika hyvin, joten minun täytyy vain jatkaa samaan malliin. Tälläkin hetkellä huoneessani palaa kolme kynttilää ja kahdet jouluvalot. Se ei ole mielestäni edes yhtään liikaa, vaikka minulla onkin pieni huone. Jouluksi haluaisin hommata vielä jonkun ihanan tuoksukynttilän, vaikkapa kanelin tai myskin tuoksuisen.

2. Kokeile tehdä itse joulusia karkkeja
Tämä kohta minulla on ollut suunnitelmissa muutamana aikaisempanakin jouluna, mutta ollaan sitten aina pitäydytty ihan perusherkuissa. Tänä vuonna haluan kuitenkin kokeilla tehdä jotakin hieman uutta - nimittäin jouluisia karkkeja. Ihan vain vaihtelun vuoksi! Rocky Roadia tai kolakarkkeja olisi kiva kokeilla ja ne varmasti maistuisivat kaikille.

3. Hanki huoneeseen jokin joulukukka
Olen onnistunut melko hyvin tappamaan jokaisen viherkasvini, joten edes jouluksi haluaisin hankkia jonkin kukan piristämään huonettani. Valkoiset hyasintit ovat ehdottomia suosikkejani, joten sellaisia voisin ostaa vaikka useammankin tuomaan ihanaa tuoksua ja raikkautta.

bucket list 2

4. Panosta lahjojen paketointiin
Tänä jouluna haluan kokeilla tehdä paketeista aivan esupersöpöjä! Vaikka kääreet revitäänkin itse lahjan päältä varsin nopeasti, on jouluaattona ihanaa ihailla kuusen alle kasattuja, toinen toistaan söpömpiä paketteja - varsinkin silloin, jos ei ole mitään hajua niiden sisällöstä.

5. Tulosta valokuvia ja kokoa ne albumiin
Osin bloggaamisenkin ansiosta minulle on kertynyt melko suuri määrä valokuvia (sekä kameraan, että puhelieen), joita haluaisin tulostaa. Viikonloppunikin ovat olleet viimeaikoina niin kiireisiä, ettei minulla ole ollut edes aikaa valita ja tilata netistä valokuvia. Viimeistään lomalla aion kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni, ja tilata suosikkiotokseni vuosilta 2015 ja 2016. Erityisesti lomareissuilta olen ottanut ihania kuvia, jotka todellakin ansaitsevat paikkansa muualtakin, kuin koneen kovalevyltä.

6. Näe kavereita ja sukulaisia
Kavereita ehtii arkisin näkemään aivan liian vähän ja sukulaisiakin näen vain muutaman kerran vuodesta. Lomalla ehdin toivottavasti näkemään vähän kauempanakin asuvia tyyppejä. :) Uudelle vuodelle meillä on kivalla porukalla hieman alustavia suunnitelmia ja sitä ennen pitäisi ehkä juhlistaa vähän synttäreitäkin. Joulun olemme ihan kotona perheen ja mummin kanssa, mutta välipäivänä olisi kiva nähädä vaikkapa serkkuja.

7. Lue jokin kirja
Arksin en ehdi lukemaan kirjoja juuri ollenkaan, ellei koulukirjoja sitten lasketa, sillä niitä tulee kyllä tavattua ihan liikaa. :D Joululomalla haluaisin kuitenkin käpertyä sohvan nurkkaan ihanan kirjan, viltin ja suklaarasian kanssa. Rentoutumista ja toiseen maailmaan uppotumista parhaimmillaan!

bucket list 3

8. Vedä riisipuuroöverit
Riisipuuro on mielestäni yksi parhaista jouluruuista, joten tänä jouluna aionkin syödä sitä ihan urakalla. Voisin itseasiassa keittää sitä vaikka jo ennen jouluaattoa, sillä yksi kerta vuodessa on ihan liian vähän riisipuurolle. :D Parhaimmillaan se on tietysti kanelin, sokerin ja voin kanssa nautittuna.

9. Nauti ulkoilmasta ja käy treenaamassa
Vaikka jouluna kuuluukin rentouta, niin tänä jouluna aion tehdä hieman muutakin, kuin vain olla neljän seinän sisällä. Ihanat ruuatkin tuntuvat enemmän ansaitulta ja maistuvat paremmilta, kun syöisen alle on käynyt vähän reippailemssa. Kuntosalikin on joulun aikaan tyhjillään, joten saatan päästä nauttimaan yksityissailista, mikä on aivan parasta! 

10. Rentoudu, kerää voimia ja vietä aikaa perheen kanssa
Joulu on kuitenkin rentoutumisen ja yhdessäolon aikaa, joten aion ottaa lomasta siinä suhteessa kaiken ilon irti. Joulu on vain kerran vuodessa, joten siitä ja siihen valmistautumisesta täytyy nauttia täysin siemauksin. :) Kevätlukukausikin on varsin pitkä, joten lomalla aion unohtaa kaikki koulujutut ja keskittyä aivan muihin asioihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti