6. joulukuuta 2016

Kuulumisia minilomalta

itsenäisyyspäivä 2
phone pics 1

1. Jouluvalot ovat valaisseet meidänkin kotipihaa jo jonkin aikaa. :) 2. Vapaapäivänä on ihana panostaa kunnolliseen aamupalaan! Mantelimaitoon keitettyä kaurapuuroa, mandariini ja kahvia - superhyvä kombo! 3. Selfietä ennen Seinäjoelle lähtöä, kun kerrankin jaksoin panostaa meikkiin. Mun vanhojen mekko roikkuu edelleen vaatekaappini ovessa, enkä vieläkään ole malttanut lopettaa sen ihailemista. 4. Joulukalenterin luukun avaaminen on tietysti aivan ensimmäinen juttu, minkä teen aamulla.

itsenäisyyspäivä 3
phone pics 2

5. Minilomaan mahtui kaksi superhyvää salitreeniä, perjantaina tein jalat ja keskivartalon ja maanantaina kädet ja keskivartalon. 6. Ihana alkupala italialaiseen tyyliin! :) 7. Joulutorttujakin oli pakko leipoa tänä viikonloppuna, ja ihan hyvännäköisiähän niistä tuli - ainakin osasta. 8. Meikkejä minulle on kertynyt ihan mukava määrä. Pitäisiköhän huolestua siitä, kuinka montaa tuotetta oiken käytän arkimeikkiini?

itsenäisyyspäivä 1

Moikka ja oikein ihanaa itsenäisyyspäivää! :) Neljä päivää kestänyt miniloma alkaa pikkuhiljaa olla paketissa, ja halusin tulla kertomaan teille vielä hiukan kuulumisia, ettei kouluviikolla tarvitse sitten stressailla postailemisesta. Minilomani kului pääasiassa kotona, vaikka siihen mahtui reissu Seinäjoelle ja kotipeli, joka päättyi valitettavasti tappioon. Minulla on kuitenkin ollut ihanan rentoouttava, pitkä viikonloppu, jonka aikana olen vetänyt kaksi huippuhyvää salitreeniä, nukkunut kymmenen tunnin yöunia ja herkutellut. Kouluhommat ovat jääneet vähän ennakoitua vähemmälle, joten niitä pitäisikin vielä tänä iltana saada tehtyä. 

Tämän illan suunnitelmissa olisi siis vielä yhteiskuntaopin uutisraportin tekoa, mikä on osoittautunut melkoisen haastavaksi, sillä viikonlopun uutiset ovat lähinnä koskeneet Saara Aaltoa ja tulevia linnanjuhlia, joita aion itsekin ehtiä katsomaan. Tuleva kouluviikko kestää onneksi vain kolme päivää ja tulevasta viikonlopustakin on tulossa mukava. Suuntaamme perheen kanssa Tampereelle tekemään viimeisiä jouluostoksia ja fiilistelemään vähän isompaa kaupunkia. Sunnuntaina mulla onkin taas kotipeli. Pitääkähän kiva viikko! :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti