2. tammikuuta 2017

2016 (Part 2.)

Moikka ja hyvää uutta vuotta kaikille! Tässä tulisi nyt mun vuosikatsauksen toinen osa. Vuoden loppupuolisko on usein ollut minulle se mieluisempi osa, eikä siihen tullut poikkeusta tänäkään vuonna. Toivottavasti 2017 vuodesta tulee vähintään yhtä huikea vuosi, kuin edeltäjästäänkin tai jopa parempi! Pari kivaa juttua mulla on jo ainakin tiedossa, vanhojen tanssit, koulun opintoretki Firenzeen, Italiaan ja tietysti aivan vuoden loppuun 18-vuotissynttärit ja täysi-ikäiseksi tuleminen. Huh, kivoja juttuja on jo tiedossa, mutta nyt pitää vain elää hetkessä!

Heinäkuu 2016

Kesäkuu:
Mahtavan kesäkuun jälkeen heinäkuukaan ei onneksi tuottanut pettymystä. Minä ja Maria otimme ilon irti tyhjästä kämpästä kavereita näkemällä ja pitämällä bileet. Muutaman vapaapäivän jälkeen lähdin viikoksi riparille isoseksi, mikä oli jälleen kerran kiva kokemus. Riparin jälkeen aloitinkin kesätyöt. Oli hienoa kokeilla työelämää ja tienata omaa rahaa. Töiden välissä kävin bileissä ja kiertelin leiriläisten rippijuhlissa. Treenailin surkeasti pallotreenejä lukuunottamatta, kävin uimassa ja ehdin hieman ottamaan aurinkoakin. Säät olivat mahtavat ja työrutistuksen loppumista juhlin Solar Soundeilla, jotka olivat hieno päätös heinäkuulle. Heinäkussa bloggasin todella ahkerasti, söin huonosti, tutustuin uusiin ihmisiin ja kerkesinhän mä sitä Netflixiäkin katsomaan.
 elokuu

Elokuu:
Elokuukin oli kaiken kaikkiaan aivan mukava kuukausi. Alkukuu oli vielä lomaa ja koulut pyörähtivät mulla käyntiin kuun 10. päivänä. Elokuun ilmiselvänä kohokohtana jäi mieleen tietysti Weekend - festival. Se oli mun eka kerta Weekendeillä ja koko viikonlopusta jäi kyllä ihanat muistot. Yksi kesän kohokohdista: musiikkia, hyvää seuraa, auringonpaistetta ja upeaa festarifiilistä. Weekendien jälkeen koitti haikeus ja arki pyörähti nopeasti käyntiin. Elokuun aikana treenailin ahkerasti, palasin arkirytmeihin ja bloggasin ahkerasti. Näin sukulaisia, paljon kavereita, ja yksiin bileisiinkin kerkisin, vaikka lukiobileitä ei saatukaan vielä pidettyä. Tein joukkueen takia talkoohommia Power Parkissa ja juhlittiin joukkuekavereiden kanssa edustusjoukkueeseen pääsyä leffalla ja ravintolareissulla. 

syyskuu

Syyskuu:
Syyskuukin meni ahkerasti treenaillessa. Kuukauteen mahtui oheisia, lentopallotreenejä ja kauden ensimmäiset pelit harjoitusturnauksessa. Kävimme Marian kanssa myös Vassassa shoppailemassa ja näkemässä kavereita (ja toilailemassa xd). Syyskuussa tulikin biletettyä useanpaankin otteeseen ja hauskaa kyllä oli! :D Selvisin myös kunnialla ensimmäisestä koeviikosta ja jaksoin bloggailla ahkerasti. Nautin ihanan aurinkoisista syyspäivistä ja kokkailin älyttömän paljon omenaherkkuja. Syyskuu oli kaiken kaikkiaan myös todella kiva kuukausi! Koulussakin vaihtui uusi jakso ja oli viimeistään aika päästää irti kesästä.

lokakuu

Lokakuu: 
Lokakuun kohokohtana on jäänyt mieleen tietysti syyslomareissu Italiaan. Oli mahtavaa päästä käymään Venetsiassa, ihastelemaan huikeita maisemia Gardalla ja shoppailemaan Milanossa. Mahtui syyskuuhun paljon muutakin. Lentopallokausi starttasi kunnolla ja erityisesti A-tyttöjen ensimmäiseen turnaukseen olin todella tyytyväinen, sillä saavutimme tavoitteen SM-sarjaan pääsystä. Myös koululentispelit menivät huikeasti, sillä voitettiin arkkivihollisemme, joka ei ole tainnut ykkösmiehityksessä ja sisäkentillä kaatua kertaakaan ennen tätä. :D Treenailin niin paljoon kuin ehdin ja jaksoin, mutta kavereitakin tuli silti nähtyä ihan mukavasti. 

marraskuu

Marraskuu:
Marraskuuhun mahtui aivan älyttömästi lentopalloa ja joukkueellani olikin useampi tuplaviikonloppu, mikä veroitti hieman kavereiden näkemistä. Kuukauteen mahtui  kuitenkin muutamat illan istujaiset ja roadtrippi. Pahimmalla (tai sitten parhaimmalla) viikolla minulla oli seitsemän lentopallopeliä. Heti marraskuun alussa minulla oli toinen koeviikko, josta selviydyin tosi hyvin, vaikka erityisesti kemiasta sai hieman stressata.  Marraskuussa kokeilin myös ensimmäistä kertaa CrossFittiä, vanhojentanssimekkoni tuli ja rupesin hieman fiilistelemään joulua.

joulukuu

Joulukuu:
Vuoden viimeinen kuukausi, joka on yleensä kuulunut suosikkeihini, ei ollut tänä vuonna ehkä vuoden ihan parhaimmistossa - ei ainakaan top kolmosessa. Joulukuussa kävin perheen Seinäjoella sekä Tampereella shoppailemassa joululahjoja. Itsenäisyysloma tuli juuri sopivaan kohtaan ja oli ihanaa rentoutua hieman heti kuun alkuun. Minulla oli kova into treenata, pimeydestä ja koulukiireistä huolimatta. En tiedä yritinkö sitten painaa vähän liian kovaa, mutta onnistuin nappaamaan influenssan, joka vei minut sängyn pohjalle lähes kokonaiseksi viikoksi. Missasin muutamat tärkeät pelit, mikä jäi kyllä harmittamaan. Selvisin onneksi ihan hyvin viimeisestä koeviikosta. Joululoma meni kotona ja ehdin viettämään aikaa kavereiden ja perheen kanssa. Joulufiilikset eivät nousseet tänä vuonna niin korkealle, kuin normaalisti. Uusi vuosi vaihtui kavereiden kanssa mökillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti