6. tammikuuta 2017

Lupaukseni uudelle vuodelle

Moikka! Loppiaisperjantai vierähti minulla lentopallon merkeissä edellisen kotiseuran junnuturnauksessa ja oli kyllä aivan superkivaa päästä pelailemaan ihan rennosti. Huomenna minä menen vielä perheen kanssa Seinäjoelle tsekkailemaan viimeisiä alennusmyyntejä ja sunnuntaina onkin sitten viimeinen naisten kakkossarjan alkusarjan peli, joka on onneksi kotona. Sitten onkin lomat aikalailla lusittu, ja edessä heti kokonainen kouluviikko. No, onneksi ei ihan kokonainen, sillä keskiviikko menee koululentopallon finaaliturnauksessa Pihtiputaalla. :)

Nyt sitten taas postauksen aiheeseen, minkä jo otsikostakin päättelitte. Olen ehkä näiden lupausten kanssa vähän myöhässä, sillä vastaavia postauksia tuntui näkyvän blogeissa jo vuoden ensimmäisinä päivinä... Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan! Älkää huoliko, se ei todellakaan tule olemaan mottoni vuodelle 2017! :D

chill moment

"You are never too old to set 
another goal or to dream 
another dream."

1. Vähennän turhaa puhelimen selaamista. Huomaan valitettavan usein selaavani puhelinta aivan turhaan, ehkä vähän paremman tekemisen puutteessa. En ole kveriporukkani pahin puhelinaddikti, mutta sen otan ainakin tavoitteeksi, että kavereiden seurassa en koskisi puhelimeeni turhaan.

2. Juon enemmän vettä päivittäin. Saman lupauksen taisin tehdä viime vuonnakin. No, konkreettista muutosta ei veden juomisessani hirveästi tapahtunut satunnaisia yrityksia lukuun ottamatta, joten yritetäänpä tän vuonna uudestaan ...

117

"A healthy outside starts 
from the inside"

3. Kokeilen uusia kasvisruokia ja syön kasvispainotteisemmin. Sain joululahjaksikin kasvisruokakirjan ja olen viimeaikoina ollut todella kiinnostunut uusien ja erityisesti lihattomien ruokien kokeilusta. Uskon vahvasti siihen, että ihmisten kannattaisi vähentää lihan syöntiä sekä eettisten syiden, että terveysvaikutusten takia. Vielä kotona asuessani en valitettavasti voi säännöstellä ihan jokaista suupalaani, eikä minulla mitään älytöntä hinkua ainakaan täysvegaaniseen ruokavalioon vielä olisikaan. Tähän aion kuitenkin tänä vuonna pyrkiä.

4. Yritän säästää enemmän rahaa ja tuhlailla vähemmän.  Varmaan aika itsestään selvä juttu. Erityisesti turhia vaate ja ruokaostoksia tulee tehtyä, ja niistä haluaisin kyllä päästä eroon. Erityisesti kesällä kuluu taas varmasti paljon rahaa festareihin/muihin huvituksiin, joten niitä varten säästämisen voin aloittaa heti!

1- 156 (92)

"Everyone you meet is fighting 
a battle you know nothing about. 
Be kind. Always."

5. Olen ihmisille kiltimpi ja mukavampi. Olen turhan usein ihmisille tyly ja näytän hapanta naamaa. Kaikilla on joskus huonoja päiviä, mutta väsymyskin on huono tekosyy siihen, että purkaa pahan olonsa johonkin toiseen. "Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always." Edellinen lausahdus on ehkä paras quote, johon olen törmännyt aikoihin! Tätä on pakko yrittää noudattaa.

6. Panostan pukeutumiseen enemmän. New year, new me? Okei, ei nyt ihan, mutta pukeutumisen suhteen haluan hieman petrata tänä vuonna. Viime vuonna laiskistuin kauheasti kouluun pukeutumisen suhteen, joten nyt olisi muutoksen aika. Abikevään saan sitten ensi vuonna viettää vaikka missä retkuissa, mutta tänä vuonna aion ulkoiluttaa kakkia ihania vaatteitani ja ehkä jopa innostua käyttämään enemmän asusteita. 

2 kommenttia

  1. Tee jotain asiapostauksia välillä? On vähän tylsää tää tällänen peruskama.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asiapostauksia? Tarkoitatko, että haluaisit kuulla enemmän mielipiteitäni tms? Oon kyllä ajatellut, että sellaisia voisin tehdä blogiini vähän enemmän tänä vuonna, sillä mielipiteitä multa kyllä löytyy. Kiitos vinkistä! :)

      Poista