2. huhtikuuta 2017

Maaliskuun suosikit

Moikka ja kivaa huhtikuuta! :) Mun kevätfiilikset eivät ole tällä hetkellä kovinkaan katossa, sillä perjantaina herätessäni maata peitti vähintään viiden sentin lumikerros ja lisää on tullut koko viikonlopun ajan. Viikonloppu alkaa kuitenkin olla ohi, ja mun koeviikko starttaa tiistaina fysiikan kokeella. Olen onneksi saanut luettua ihan kiitettävästi, mutta veikkaan matikan kokeeni hieman kärsivän siitä, että olen lukenut fysiikkaa niin innokkaasti. Lukemisen lisäksi mun viikonloppuun mahtuivat yhdet pippalot ja hyvä salitreeni, mutta mitään muuta ihmeellistä en sitten oikein tehnytkään. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ja nyt niihin maaliskuun suosikkeihin ...

clothes

VAATESUOSIKIT

VILA:n Bomber Jacket
Bomber-takit ovat olleet kovassa huudossa jo pitkään, mutta vasta hiihtolomalla sain hankittua itselleni tällaisen kevyemmän version. Tyydyin ehkä hieman tylsään mustaan, mutta itse takin alla voi sitten käyttää helposti erilaisia paitoja ja musta väri sopii myös superhyvin kuvasta löytyvien housujen kanssa. Takin kangas on ihanan pehmeää ja se on vaikuttanut laadukkaalta, mutta pieni miinus tulee siitä, että kangas sähköistyy todella helposti ja kerää itseensä kaikki hiukseni. :D Hintaa bomberilla oli 36,95€.

Dr. Denim-farkut
Nämä farkut sain itseasiassa joululahjaksi ja vaikka ajattelin niiden sopivan enemmän syksylle, ovat ne päässeet kovaan käyttöön jo nyt. Kangas Dr. Denimeissäni on todella pehmeää ja hyvin istuvaa, mikä on tietysti kiva juttu, mutta pelkään niiden kuluvan melko nopeasti puhki. Se on oikeastaan housujen ainoa miinus etutaskujen olemassaolon lisäksi. Farkuissa on kuitenkin ihanan korkea vyötärö ja tarpeaksi pitkät lahkeet. Lahkeet voi helposti myös kääriä ja housut näyttävät hyviltä cropattujen paitojenkin kanssa. :)

kesäsuunnitelmat 2017

RANDOMSUOSIKKI

Kesän suunnittelu
Maaliskuussa mun tajuntaan uppos, että hei, kesäloma ei enää olekaan niin kaukana. Hain useampaan paikkaan kesätöihin, ja ilokseni sainkin viime viikolla kuulla saaneeni töitä. Koko heinäkuu minulla meneekin sitten töiden parissa, mutta eiköhän mukaan mahdu myös jotkut festarit ja pikkusiskon rippipäivä. Alkukesästä minulla on tietysti tuttu Power Cup, joka pidetään tällä kertaa Vantaalla. Sen jälkeen aion varmasti treenailla ja aloittaa ylppäreihin valmistautumisen, sillä kirjoitan fysiikan syksyllä, ja sitä varten olisi kahdeksan kurssia kahlattavana. Lisäksi haluaisin tietysti bloggailla, nähdä sukulaisia ja nauttia (toivottavasti) kesäisistä keleistä! :)

riverdale

SARJASUOSIKKI

Riverdale
En ole viimeaikoina hirveästi katsellut sarjoja, mutta Netflixin alkuperäissarjoihin lukeutuva Riverdale vei kyllä heti mun sydämen mennessään. Sarjan tarina ja henkilöt ovat kiinnostavia, vaikka kyseessä onkin melko perinteinen nuortensarja.  High School -elämän, ihmissuhteiden ja murhamysteerin yhdistelmä on yllättävän hyvä! Nimi "Riverdale" tulee siitä, että tapahtumat sijoittuvat samannimiseen amerikkalaiseen pikkukaupunkiin. Sarjasta on ilmestynyt tähän mennessä kahdeksan jaksoa ja uusi ilmestyy aina perjantaisin. Suosittelen ehdottomasti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti