16. huhtikuuta 2017

Packing for Florence

Moikka ja pahoittelut aivan liian pitkäksi venyneestä blogihiljaisuudesta! Pääsiäisloma on kulunut todella nopeasti, mutta onneksi huomenna on vielä yksi vapaapäivä, jonka käytän varmastikin koulujuttujen ja lentopallon parissa. Eilinen päivä meni sukulaisten ja perheen kanssa aikaa viettäen, ja tänään ehdinkin onneksi aloittaa pakkailut Firenzen reissua varten. Eiköhän katsota hieman tarkemmin, että mitä aion reilun neljän päivän reissullemme ottaa mukaan ...

1-IMG_9865 3-IMG_9874

Mukaan lähtevät ehdottomasti rennot matkustusvaatteet, sillä joudumme istumaan bussissa mennen tullen lähes kuusi tuntia. Pitkiä matkoja varten myös kuulokkeet ja akkupankki latureineen on aivan ehdoton. Lentomatkoihinkin tietysti menee aikaa, mutta koneessa on varmasti kiva jutustella kavereiden kanssa ja nukkuminenkin multa onnistuu lennoilla melko hyvin. Lisäksi mukaan lähtevät tietysti kaikki tärkeät matkustusasiakirjat, pieni matkaopas ja pari lippua, jotka olen hankkinut jo etukäteen. 

2-IMG_9870 4-IMG_9881 6-IMG_9894

Vaatteita ajattelin ottaa reissuun melko maltillisesti. Parit lempparifarkut ja shortsit täydentävät housupuolta. Firenzeen on luvattu noin kahdenkymmenen asteen lämpötiloja, joten ohut bomber-takkini tulee varmasti olemaan tärkeässä osassa lähes jokaisessa asussani. Bomber-takin alle otan muutaman lempparitopin ja -paidan. Otan reissuun myös yhden neuleen, villasukat ja äitini huivin, jotta pysyn lentokoneessa ja iltaisin lämpöisenä. Lisäksi mukaan lähtevät tietysti yökkärit ja bikinit, sillä hostellistamme löytyy uima-allas. 

5-IMG_9888

Hankalinta mulle on usein päättää, että mitkä kengät mulla lähtevät reissuun. Ajattelin pärjätä kaksilla kengillä. Converset ovat sellaiset, joilla olen tottunut tallustelemaan pitkiäkin matkoja, sillä ainoitakaan Niken/Adidaksen trendilenkkareita minulta ei toistaiseksi löydy. Pääasiassa iltakäyttöön otan Vagabondin brogue-kengät, jotka sopivat varmasti hyvin Firenzen tyyliseen kaupunkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti