4. toukokuuta 2017

20 kysymystä minulle

Moikka! Toivottavasti toukokuu on alkanut teillä yhtä kivoissa ja keväisissämerkeissä kuin mullakin! :) On ollut ihanaa pyöräillä kouluun farkkutakissa ja aamuisin olen ollut paljon virkeämpi, kun ulkona on jo niin valoisaa. Kesäloma häämöttää lähitulevaisuudessa ja minusta on aivan hullua ajatella, että toista lukiovuotta on jäljellä enää alle kuukausi. Paljon kivoja juttuja on kuitenkin tiedossa vielä ennen kesälomaa, sillä menemme koulusta tutustumaan Tampereen korkeakouluihin ja yhtenä viikonloppuna olisi tiedossa reissu keväiseen Helsinkiin. :) 

Tämän postauksen aiheena on 20 kysymyksen haaste, joka on pyörinyt monissa blogeissa. Viikonloppuna yritän toteuttaa teille huhtikuun suosikkipostauksen, ja olisi siistiä käydä ottamassa vaikka vähän asukuviakin, jos säät sen vain sallivat. Ihanaa viikonloppua kaikille! :*

IMG_0266

Nimeni on ... Julia Amanda Koskela
Jotkut tosin kutsuvat minua ... Julle, Julpukka, Juledoo, Julius - näitä on vaikka kuinka paljon lisää! :D
Olen syntynyt ... 29.12.1999
Pienenä olin varma, että minusta tulee ... Lääkäri, erityisesti kirurgi ja edellä mainitut vaihtoehdot kiinnostavat minua itseasiassa edelleen!
Kolme parasta piirrettä minussa ovat ... Järkevyys, avarakatseisuus ja se, että uskallan sanoa, mitä mieltä asioista olen.

Brighton Beach 2

Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu ... Perus arkea oikeastaan. Kesälomalle on sitten tiedossa ylioppilaskirjoituksiin lukemista, töitä ja tietysti Power Cup ja festareita.
Suosikkikaupunkini on ... Tämä on vaikea! Barcelona ja Rooma ovat upeita! Pienemmistä paikoista iskevät Brighton, jossa olin kielimatkalla ja Suomesta Tampere. :)
Suosikkibiisini tällä hetkellä on ... Thumbs - Sabrina Carpenter
Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on ... Ravintoloissa tulee käytyä melko harvoin, mutta useinmiten ehkä Seinäjoen ihanassa italialaisessa, Casa Grandessa. Parhaita ruokia sieltä ovat mielestäni risotot ja pastat.
Suosikkijuomani on ... Ehdottomasti koulusta ostettu kahvi aikaisen aamun piristykseksi!

cosmetics

Suosikkisarjani just nyt on ... Thirteen Reasons Why, jonka sain itseasiassa juuri katsottua loppuun. Suosittelen ehdottomasti kaikille!
Suosikki kosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on ... Lumenen "Luminosity Protecting Firming Day Cream"
Suosikkisovellukseni puhelimessa on ... Vähän tylsä vastaus ehkä, mutta ehdottomasti Instagram ja VSCO cam!
Mitä pakkaat mukaan matkalle? Aina kuulokkeeni ja meikinpoistoliinoja.
Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Laulan, tanssin ja leikin kuvaavani my day -videota. :D

kinuski brownie 2

Viimeisin sisustusostoksesi? Apua, eipä ole tullut ostettua huoneeseen mitään uutta vähään aikaan, mutta veikkaisin, että viherkasvi voisi olla viimeisin ostos.
Viimeisin Whatsapp-viesti? Kaverilta "lähetää meilt"
Paras tapa tuhlata 50€? Ruokaan tai sitten ostamalla uusi, ihana paita!
Bravuurini keittiössä? Risotto ja herkkubrownie aka "läseleivos" :D
Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta ... Eipä ole hetkeen tullut pidettyä herkkuhetkeä perjantai-iltana, mutta melko varmasti se olisi suklaata, joko valkosuklaata, tai jotakin toffeeta/keksiä sisältävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti