7. toukokuuta 2017

april faves

Moikka ja kivaa sunnuntaita! :) Mun eilinen päivä meni pitkälti lentopallopelejä tuomaroidessa ja illalla kerkesin itsekin vetämään viikon ensimmäisen salitreenin. Mitään ihmeellisyyksiä mun viikonloppuun ei ole siis mahtunut, mutta sen verran sain onneksi aikaiseksi, että olen kirjoittanut muutaman työkurssin pakollisen työselostuksen. En ole tehnyt mitään kirjallisia koulujuttuja ikuisuuteen, joten raporttien/esseiden kirjoittaminen on ollut melko haastavaa ja ärsyttävää hommaa. Nyt kuitenkin postauksen aiheeseen, eli huhtikuun suosikkeihin, joiden kanssa olen itseasiassa jo hieman myöhässä!  

random fave

RANDOM SUOSIKKI


Subduedin puhelinkuoret
Tämän ihanuuden kotiutin Firenzen reissulta, ja ne ovatkin olleet siitä lähtien jatkuvassa käytössä. Kuorissa on silikoniset reunat, jotka suojaavat puhelinta paremmin, kuin yhdetkään edelliset kuoreni. Lisäksi vaaleanpunainen marmoripinta on tietysti todella söpö, mutta samalla kivan yksinkertainen. Miinusta tulee siitä, että kuoret ovat naarmuuntuneet todella paljon lyhyessä ajassa. Mielummin otan naarmut kuitenkin kuoreen, kuin puhelimeen.

fave shoes

SUOSIKKIKENGÄT

Vagabondin herrainkengät
Nämä kengät ostin itseasiassa jo tammikuussa, mutta pari kuukautta piti odotella ennen kuin sain ne kunnnolla käyttöön. Nämä eivät mitkään joka asun kengät ole, mutta mun oli aivan pakko ostaa ne, kun löysin ne alennuttuna vain 50 euron hintaan. Ne ovat aitoa nahkaa ja Vagabondin kengät ovat tietysti muutenkin superlaadukkaita. Olen käyttänytkin näitä paljon vähän juhlavampien asujen kanssa. Näissä kengissä minua ihastuttavat myös niiden sirous ja persoonallisuus. 

kosmetiikkasuosikit

KOSMETIIKKASUOSIKIT


We Care Iconin Contour-paletti
Kaipasin huhtikuun alussa hieman päivitystä contour-tuotteisiini ja bongasin Emotionista tämän ihanan contour-paletin. Paletista löytyy kolme erilaista sävyä: puuterimaisen vaalea highlitteri, joka on tosin mattapintainen, hieman oranssimman sävyinen aurinkopuuteri ja täydellisen kylmä varjostussävy. Sävyt ovat olleet juuri sopivan pigmenttisiä, vaikka ne voisivat olla ehkä hieman helpommin blendaantuvia. Paletti on myös ihanan pienikokoinen, ja siinä on juuri sopivat sävyt ilman ylimääräisyyksiä. Peili on myös hyvä ja hintaa tällä oli noin 15€. 

Garnierin hiusöljy
Tämän hiusöljyn sain Marialta joululahjaksi ja se on ollut viime aikoina kovassa käytössä. Pakkaus vaikuttaa todella riittoisalta ja se toimii hyvänä apuna, kun aion kasvattaa hiuksiani kesää varten entistä pidemmiksi. Hiusöljyssä on myös hyvä tuoksu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti