22. toukokuuta 2017

Last weeks through my phone ...

Moikka ja pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta! :) Mun viikonloppu oli täynnä tekemistä ja kuvailukin on viime aikoina jäänyt varsin vähälle. Tälle viikolle minulla on vielä kaksi päivää koulua ja helatorstai onkin sitten vapaapäivä. Se minulla tosin menee todennäköisesti fysiikan kokeeseen kertaillessa ja perjantaina lähdetään perheen kanssa kohti Helsinkiä, heti kun vapaudun kokeesta.  Helsingissä tarkoituksena olisi viettää mummini syntymäpäiviä ja toivon, että kerkeän käymään keskustassa tai vaikkapa Roihuvuoren upeassa kirsikkapuistossa. 

Kesäloma häämöttää pelottavan ja samalla ihanan lähellä. Tsemppiä kaikille viimeisiin rutistuksiin ja paljon onnea kevään uusille ylioppilaille ja valmistuneille! :* Ensi vuonna on sitten toivottavasti munkin vuoro painaa valkolakki päähän, mutta sitä saan onneksi vielä hetken odottaa. :)

1-Desktop22

1. Ihanan keväinen järvimaisema parin viikon takaa. Tuota maisemaa olisi kelvannut ihastella vaikka koko illan! 2. Toukokuun alussa olin pitkästä aikaa myös tuomarihommissa – aina yhtä kuumottavaa, mutta samalla myös ihan kivaa!

2-Desktop23

3. Tiistaisen koulupäivän jälkeen tuli testattua banaanivohveleita. Niiden seuraksi päätyi tietysti hilloa, mustikoita ja iso mukillinen kahvia! :) 4. Salitreenikin on onneksi välillä kulkenut. Olen hurahtanut täysin suuria lihasryhmiä ja lähes koko kroppaa kuormittaviin liikkeisiin ja treenini ovat selvästi olleet voimapainottaisempia. Omia suosikkejani ovat rinnalle veto, takakyykky sekä penkki- ja pystypunnerrus. :)

äitienpäivä

5. Selfietä Mallun kanssa pitkästä aikaa. 6. Taiteiltiin Marian kanssa aikamoinen äitienpäivä kakku, joka oli sekä todella hyvää, että upean näköinen ulkoapäin - vaikka itse sanonkin ... Kakku oli ihanan tiivistä suklaakakkua ja välistä löytyi vadelmatäytettä. Perhe ja äiti tykkäsivät. :)

4-Desktop25

7. Viime viikon tiistaina kävimme koulun kanssa Tampereen yliopiston ja TAMKin järjestämässä korkeakoulupäivässä. Tampere vaikuttaa kyllä unelmien opiskelukaupungilta ja omat tulevaisuuden suunnitelmatkin kirkastuivat todella mukavasti. 8. Perjantaina väänsin viisi pizzaa, joista löytyy hieman esimakua kuvasta ...

5-Desktop21

9. & 10. Perjantaina vietettiin kaveriporukalla Nooran yllärisynttäreitä. :) Yllätys onnistui pienten mutkien kautta onneksi superhyvin ja ilta oli kaiken kaikkiaan onnistunut. Oli noiden kekkereiden järjestämisess tietysti hommaakin, mutta kaikki oli vaivan arvoista. Omia synttäreitä saankin odotella vielä noin puolisen vuotta ...

22052017

11. Caption kertoo kaiken. Anyway kävin tänään ilmoittamassa itseni ylioppilastutkintoon, sillä kirjoitan syksyllä pitkän englannin ja fysiikan. Kesälle on siis tiedossa aikamoinen luku- ja lasku-urakka, mutta ainakin tällä hetkellä mä olen vielä motivoitunut. Tavoitteet pitää vain pitää kirkkaana mielessä, niin enköhän mä sillä tavalla pysty melkein mihin vain. 12. Lämpötilat ovat vihdoin alkaneet muistuttaa hieman kesäisempiä lukemia, ja eilen mun auringon palvominen meni jo sen verran yli, että onnistuin polttamaan itseni. Hups! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti